Gość kpt. Bomba Opublikowano 11 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2012 Fakt - dwa lata temu koles tego nie robil o ile mi wiadomo. Wart polecenia tak czy inaczej. Mi i kilku znajomym robil i wyszlo super. Ja moto sprzedalem ale u kumpli trzyma sie do dzis. Czy alu czy plastiki nie ma znaczenia. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 12 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2012 ciągle myślę o Carbonie, ale ostatnio, i a'la moro zaczęło mi się podobać co myślicie o vs. ze wzorów hydrografik interesujące są carbon kamuflaż 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yarahu_michu Opublikowano 25 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2012 Hydrografika - nie powiem efekt ładny choć to nie tania sprawa, też o tym kiedyś myślałem. Trochę poczytałem w necie na ten temat i sądzę żenaprawdę musi ktoś mieć do tego smykałkę i spora praktykę żeby wyszło ładnie. Myślę że warto wybrać firmę z doświadczeniem a nie jakaś "U Pana Zdzisia" bo efektu nie da się cofnąć. pozdrawiam. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madpawel Opublikowano 26 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2012 Mam kolege w Szadku co robi hydrografike,czesto jest tez w Łodzi, mam na BMW kilka elementów robionych przez niego .Telefon do niego 537230630 0 Cytuj STUNTEX - serwis motocyklowy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szustys Opublikowano 26 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2012 Witam Czy ktoś może się wypowiedzieć w temacie firmy Vega Studio z ul. Ossowskiego? Reklamują się w zakresie m.in. oklejania folią carbon motocykli....Może ktoś korzystał z ich usług albo zna kogoś kto jest ich żywą reklamą ? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
golona93 Opublikowano 1 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2012 gosciu na beskidzkiej 84 robi moge podac nr na priw jak ktos chce 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 8 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2013 podjadę tam jak już sezon się rozpocznie jeśli chodzi o łódzkie to w grę wchodzą tylko dwaj masterzy tj Beskidzka oraz Szadek? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yamaholic Opublikowano 8 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2013 Potwierdzam, Krzychu na Beskidzkiej ogarnia temat 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
falki Opublikowano 4 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2013 Panowie , dziś byłem na Beskidzkiej pod nr 84 nikt o żadnej hydrografice ani Krzychu nie słyszał! Pytałem we wszystkich warsztatach a nawet w pierdlu i każdy oczy ze zdziwienia przeciera. Ktoś coś wie dokładniej, to dajcie info bo narazie to jakaś konspiracja jest. falki 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 4 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2013 Krzysiek pewnie pomyślał, że jesteś z urzędu skarbowego Byłeś w Motoman - serwis motocyklowy, Beskidzka 84? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soren335 Opublikowano 5 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2013 Panowie , dziś byłem na Beskidzkiej pod nr 84 nikt o żadnej hydrografice ani Krzychu nie słyszał! Pytałem we wszystkich warsztatach a nawet w pierdlu i każdy oczy ze zdziwienia przeciera. Ktoś coś wie dokładniej, to dajcie info bo narazie to jakaś konspiracja jest. falki Witam, zajmuję się profesjonalnie hydrografiką - mój numer pojawił się już wcześniej, z tym, że przenoszę się właśnie z tematem z Szadku do Łodzi Jeżeli potrzebne jakieś info proszę o kontakt : 537 230 630 Pozdrawiam 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 6 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2013 chłopaki, podajcie ile kosztuje wykonanie u Was carbonu 15x15 cm aby porównać cenę. edit: mijają miesiące, a my nadal czekamy na ofertę cenową - Panowie, pochwalcie się i tym ile za to bierzecie, a nie tylko, że nanosicie hydrografikę jeden lepiej od drugiego 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal_lc4 Opublikowano 6 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2013 A nie lepiej zrobić sobie element z prawdziwego włókna? Patrząc na ceny 500zł, 800zł za malowanie wolał bym zlecić zrobienie elementu z prawdziwego materiału. Taki malowany "karbon" to można zrobić tez folią 3M z Allegro. pozDRo 0 Cytuj Supermoto se kupili... Terrorysty je&ane... SUPERMOTO LDZ Inspekcja Rowów Przydrożnych https://web.facebook.com/MM-Garage-1003360043043536/?ref=aymt_homepage_panel Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 6 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2013 cały czas mam na myśli coś z tego nie pseudo carbon 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal_lc4 Opublikowano 6 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2013 ciągle myślę o Carbonie podajcie ile kosztuje wykonanie u Was carbonu 15x15 cm aby porównać cenę Aaa to zmienia postać rzeczy, sugerowałem się jak w cytacie Jak by co mam namiar do kolegi który robi z prawdziwego karbonu fajne rzeczy, całe błotniki, boczki jak i małe dodatki (osłonki na wydech, osłony na set podnóżków, osłona łańcucha itp) Nie robi tego na szeroka skalę, dlatego trzeba wysłać mu na wzór swoje plastiki do zrobienia formy. 0 Cytuj Supermoto se kupili... Terrorysty je&ane... SUPERMOTO LDZ Inspekcja Rowów Przydrożnych https://web.facebook.com/MM-Garage-1003360043043536/?ref=aymt_homepage_panel Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 6 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2013 Z carbonu juz się wyleczyłem, kamuflaż jest teraz na tapecie. Co do kolegi który wykonuje cuda w carbonie to cenna informacja, może komuś się przyda. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marsel Opublikowano 10 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2013 Jakby cię interesowała aerografia, to chętnie pomogę. Do hydrografiki dostępu nie mam, zresztą nie przepadam za chodzeniem na skróty.. Regis podaj jakieś namiary do siebie, tel. czy coś . Wysłałem Ci PW jak coś to tel do mnie 696 417 298 0 Cytuj http://www.babelkowy-swiat.pl/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Michał_ Opublikowano 19 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2013 Odświeżam trochę temat Czy w Łodzi na Beskidzkiej nadal Pan zajmuje się hydrografiką?? Pojawiły się może jakieś nowe firmy, które się tym zajmują?? Druga sprawa - czy ktoś może podać orientacyjne ceny pokrycia elementów - przykładowo: * błotnik * nakładka na siedzenie pasażera * wypełnienie czaszy * osłona łańcucha 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 21 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2013 czas zacząć działać, aby na wiosnę mieć już temat zamknięty - w poniedziałek podjechałbym moto gdzieś na wycenę... odświeżam temat. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mateoLDZ Opublikowano 21 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2013 Również jestem na etapie szukania firmy zajmującej się hydrografiką i znalazłem na ul. Św. Teresy 91, niestety nic więcej o tej firmie nie wiem. Podsyłam stronę: http://www.planetdesign.com.pl/index.html# 0 Cytuj HONDA CBR 1000RR <<<< sprawdź to Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muodyv6 Opublikowano 24 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2013 888475420To jest nr do Krzyśka z beskidzkiej;) Zadzwonić i się dogadać, wypytać. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
quki Opublikowano 27 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2014 888475420 To jest nr do Krzyśka z beskidzkiej;) Zadzwonić i się dogadać, wypytać. siemka Czy pan Krzysiek jeszcze działa w temacie Hydro? i czy w łodzi są jeszcze jakieś miejsca do zrobienia w/w rzeczy? Pozdro 0 Cytuj Panie władzo, ma pan rację, niestety, zdarzyło mi się przekroczyć prędkość. Zdaję sobie sprawę z tego, że było to bardzo nieodpowiedzialne, że naraziłem innych uczestników ruchu na niebezpieczeństwo, ale... Jechałem szybko, gdyż...lubię zapie..lać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
quki Opublikowano 9 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2015 UP 0 Cytuj Panie władzo, ma pan rację, niestety, zdarzyło mi się przekroczyć prędkość. Zdaję sobie sprawę z tego, że było to bardzo nieodpowiedzialne, że naraziłem innych uczestników ruchu na niebezpieczeństwo, ale... Jechałem szybko, gdyż...lubię zapie..lać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kosmaty Opublikowano 9 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2015 jak duży element chcesz zrobić w hydro ? 0 Cytuj https://www.hondapark.pl/pl/motocykle.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turbofunk Opublikowano 16 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2015 Witam. Odświeżę troszkę temat, bo może będzie przeglądał forum, ktoś kto się zajmuje hydro i się zareklamuje. Wie ktoś może czy coś się zmieniło w kwestii punktów usługowych, bo po przeczytaniu wątku nadal nic niewiem. Tylko tyle że coś tam ktoś tam. Byłbym zainteresowany robotą tego Krzysia z Beskidzkiej, ale brak kontaktu. Robił ktoś coś tą techniką i gdzie? I sorki że na tym forum, mimo że nie posiadam jednośladu, ale nigdzie nie mogłem nic znależć. pzdr. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi