MateuszZR7 Opublikowano 2 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2012 Poszukuję firmy lub osoby która zajmuje się w naszym mieście wykonywaniem hydrografiki.Poszukałem na allegro i jest kilka firm, ale z Łodzi nikt się nie ogłasza i w GOOGLE też praktycznie pusto.Bardzo proszę o info 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muodyv6 Opublikowano 3 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2012 http://www.pkt.pl/s/lodz/3812541/hydrografika_hydrotransfer.htmlhttp://oferia.pl/usluga/item592185-hydrografika-lodz-carbonhttp://www.elektroda.pl/rtvforum/topic2195791.htmlwszycho to pierwsze linki od wuja i stryja google 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndrzejCBR Opublikowano 3 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2012 Jest też na forum człowiek który się tym zajmuje o ksywce Regis jeśli dobrze pamiętam. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muodyv6 Opublikowano 3 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2012 a nie czasem aerografią 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MateuszZR7 Opublikowano 3 Czerwca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2012 “Hydrografika. Hydrotransfer”, “Łódź”, Podhalańska 22 , Druk - Cyfrowy - pkt.plHYDROGRAFIKA ŁÓDŹ CARBON Pabianice • Oferia.plFlokowanie i hydrografika Łódźwszycho to pierwsze linki od wuja i stryja googleMożna by powiedzieć że z tymi firmami (osobami) kontakt jest na poziomie zerowym. ;/ 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muodyv6 Opublikowano 3 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2012 aha. No nie wiedziałem bo nie dzwoniłem ale konstantynów coś było bo niedawno dzwoniłem. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MateuszZR7 Opublikowano 3 Czerwca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2012 No muszę czegoś poszukać, bo średnio chce mi się wysyłać elementy gdzieś w polskę i czekać aż odeślą. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muodyv6 Opublikowano 15 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2012 Jest osoba w łodzi która to robi znajomy mój nr jak coś pw 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dzejdzej Opublikowano 15 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2012 a na tej nie pamiętam adresu ale za M1 chyba beskidzka czy jakoś tak nie maja tam hydrografiki??? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muodyv6 Opublikowano 16 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2012 No właśnie już ma 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Toschie Opublikowano 19 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2012 W Łodzi nie ma dobrej hydrografiki, ja swoją robiłem w Wawie. Szybcy i dokładni, ale i tak będę przerabiał na prawdziwy carbon. Jak ktoś chętny to zapraszam na PRV 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Regis Opublikowano 19 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2012 Jakby cię interesowała aerografia, to chętnie pomogę. Do hydrografiki dostępu nie mam, zresztą nie przepadam za chodzeniem na skróty.. 0 Cytuj - Regis- - Airbrush & Tattoo Artist- -Wolna grupa Wujków Motocyklowych Łódź- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 25 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2012 jak trwała jest hydrografika tj czy to odłazi/złuszcza się po jakimś czasie od zmiennych warunków atmosferycznych? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MateuszZR7 Opublikowano 26 Lipca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2012 Hydrografika nie jest formą naklejki która się odkleja, podnosi itp. Podobno trwałość hydrografiki porównują do jakości lakierowanych elementów więc jest chyba dość dobrym wyborem. Regis - miałem pomysł zrobić przedni błotnik w carbon, wydaje mi się że hydrografika będzie dużo tańsza. Jak możesz to podaj wstępną wycenę. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 26 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2012 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MateuszZR7 Opublikowano 26 Lipca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2012 Widziałem kiedyś ten filmik, ale pytanie czy są dostępne te wszystkie specyfiki i ile one kosztują i druga sprawa gdzie to wykonać ? Bo wanny do hydrografiki bądź czegoś w tym stylu jeszcze się nie dorobiłem ;/ Więc pozostaje chyba jedynie zlecenie takie usługi. ;( 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tilu Opublikowano 29 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2012 Nie koniecznie;] to tylko tak wygląda że jest trudne wykonanie małych elementów można wykonać w domowych warunkach;D sam się trochę w to bawię i nie jest to jakaś wielka filozofia trzeba mieć trochę czasu i sprawną rękę ;] A wszystko co potrzeba jest dostępne w necie ;] 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Toschie Opublikowano 30 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2012 Hydro grafika nie schodzi, nie odłazi, nie rysuje się, jeżeli jest pokryta lakierem bezbarwnym. Jutro postaram wstawić zdjęcia hydrografiki. Dla porównania Carbon http://motocykle-lodz.pl/uploads/gallery/album_7/gallery_619_7_938117.jpg 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Regis Opublikowano 6 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2012 Hydrografika nie jest formą naklejki która się odkleja, podnosi itp. Podobno trwałość hydrografiki porównują do jakości lakierowanych elementów więc jest chyba dość dobrym wyborem. Regis - miałem pomysł zrobić przedni błotnik w carbon, wydaje mi się że hydrografika będzie dużo tańsza. Jak możesz to podaj wstępną wycenę. W Carbon to tylko neklejka, aero nawet się brał nie będę... ale jakbyś jednak chciał profeskę, to wypadało skopiować błotnik, tylko w Carbonie... ale to drożej niż naklejka Hihihihihiiii... 0 Cytuj - Regis- - Airbrush & Tattoo Artist- -Wolna grupa Wujków Motocyklowych Łódź- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Toschie Opublikowano 6 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2012 W Carbon to tylko neklejka, aero nawet się brał nie będę... ale jakbyś jednak chciał profeskę, to wypadało skopiować błotnik, tylko w Carbonie... ale to drożej niż naklejka Hihihihihiiii... Mogę zrobić w carbonie błotnik, ale czy 10 chętnych się znajdzie? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 6 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2012 Mogę zrobić w carbonie błotnik, ale czy 10 chętnych się znajdzie? podaj cenę to zobaczysz 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 16 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2012 jaki jest orientacyjny koszt takiej usługi? płaci się za powierzchnię czy zużyte materiały (bo wiadomo, że z arkusza wycinając odpowiedni kształt, skrawki nadają się do kosza)? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Toschie Opublikowano 17 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2012 Ostatnio robiłem dwa błotniki do auta. materiał wyszedł prawie 500 pln. Efekt można zobaczyć tu 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kpt. Bomba Opublikowano 11 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2012 (edytowane) W Łodzi nie ma dobrej hydrografiki, ja swoją robiłem w Wawie. Szybcy i dokładni, ale i tak będę przerabiał na prawdziwy carbon. jak nie znasz wszystkich to nie ma co wydawac takich opinii. ja robilem u goscia pod M1 i wyszlo elegancko. cena do dogadania, dobry kontakt i krotki termin, koles robi prywatnie wiec nie trzeba czekac i rozpatruje zlecenia indywidualnie. ma sporo zdjec swoich prac wiec na pewno wysle jakby ktos byl zainteresowany. jak ktos chetny moge dac namiar na priv. Edytowane 11 Września 2012 przez kpt. Bomba (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Toschie Opublikowano 11 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2012 jak nie znasz wszystkich to nie ma co wydawac takich opinii. ja robilem u goscia pod M1 i wyszlo elegancko. cena do dogadania, dobry kontakt i krotki termin, koles robi prywatnie wiec nie trzeba czekac i rozpatruje zlecenia indywidualnie. ma sporo zdjec swoich prac wiec na pewno wysle jakby ktos byl zainteresowany. jak ktos chetny moge dac namiar na priv. Jak robiłem jakies dwa lata temu to nie było. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi