Woocash Opublikowano 23 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2019 Cześć Tutaj żółtodziób Łukasz, 33 lata na karku. Przygoda z jednośladami zaczęta od 6 roku życia, wtedy to pojawiła się motorynka w domu. Następny był Komar, a potem dłuuuga przerwa. Chęć powrotu do jazdy pojawiła się już parę lat temu, i tak sobie rosła i rosła, aż pękła, następstwem tego był zakup motocykla i zrobienie uprawnień. Kat.A posiadam od miesiąca, w związku z tym na forum pojawiłem się w poszukiwaniu wiedzy, co by poszerzyć moje ubogie doświadczenie Czym jeżdżę? Ano padło na Suzuki GSR600, wizualnie mi odpowiada, i daje radochę z jazdy. I chyba to by było na tyle Pozdrawiam 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MartaCrystal Opublikowano 24 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2019 Ooo, sa jeszcze ludzie w moim wieku powitac! 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pajmon Opublikowano 24 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2019 Powitać Marta są ludzie nawet starsi od Ciebie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikado33 Opublikowano 24 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2019 Powitać 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lancet Opublikowano 25 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2019 I są też ludzie bardzo starzy... ale młodzi duchem Czołem Łukasz! 0 Cytuj "Be yourself, no matter what they say!" Sting Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Woocash Opublikowano 26 Sierpnia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2019 Ktoś mi kiedyś powiedział że starość zaczyna się wtedy kiedy nóg w umywalce nie można już umyć:D I tego się będę trzymał 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Munga Opublikowano 27 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2019 Straszny sentyment mam do tego moto. Prawie jak pierwsza miłość Szerokości! 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AgaJaga Opublikowano 5 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2019 Siemano 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bocian Opublikowano 7 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2019 Witam... 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Archi Opublikowano 14 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2019 Witam! 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiek Opublikowano 15 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2019 Cześć 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi