Marsel Opublikowano 12 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2019 Plan był na kolejnego ZZR'a 1400, lecz na rynku wtórnym nic interesującego, albo poza zasięgiem mojego budżetu. I tak przez przypadek pojawiła się kawa w bardziej turystycznym wydaniu niż ZZR. Ze względu na stan motocykla, kosmetyczny przebieg nie zastanawiałem się długo, postanowiłem zaryzykować i posmakować motoryzacji w troszkę innym wydaniu. Czy będzie to znajomość na dłużej ? Czas pokaże, najwyżej nastąpi powrót do ZZR1400.... 2 Cytuj http://www.babelkowy-swiat.pl/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
salat Opublikowano 12 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2019 Piękna maszyna, gratulacjeWysłane z mojego SM-G960F przy użyciu Tapatalka 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lancet Opublikowano 13 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2019 Rzeczywiście - wygląda świetnie i sprawia wrażenie wygodnego motocykla - jak pierwsze wrażenia z jazdy? 0 Cytuj "Be yourself, no matter what they say!" Sting Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gary Opublikowano 13 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2019 Turystyk przed wielkie "T". Jakby tej szyby było mało to jeszcze deflektor! Piękny! Niech służy i daje radość z nowo i staro odkrywanych tras! 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hubert Opublikowano 13 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2019 Zazdrość mnie zżera 0 Cytuj www.zadrozniak.com.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marsel Opublikowano 13 Sierpnia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2019 1 godzinę temu, Lancet napisał: Rzeczywiście - wygląda świetnie i sprawia wrażenie wygodnego motocykla - jak pierwsze wrażenia z jazdy? Po przesiadce z ZZR'a trzeba trochę czasu na przestawienie się, mam nadzieję że mi się to uda 44 minuty temu, hubert napisał: Zazdrość mnie zżera No coś Ty , miałem nadzieje na spotkanie w Białej 0 Cytuj http://www.babelkowy-swiat.pl/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niemilichnie Opublikowano 31 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2019 super, jak kiedyś kupię prawdziwego turystyka to będzie to właśnie GTR 1400. zazdro 0 Cytuj Jutro to dziś, tyle że jutro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławek61 Opublikowano 7 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2019 Bardzo ładna , niech służy ☺️ 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rogal Opublikowano 7 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2019 Bardzo ładne malowanie. Takie samo uwielbiam w ZZR1400 z 2013. 0 Cytuj ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi