michalsw Opublikowano 5 Sierpnia 2019 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2019 Cześć, w czwartek dołączyłem do grona szczęśliwych posiadaczy prawa jazdy kat. A. Obecnie szukam motocykla dla siebie, chętnie kupię jakiegoś zadbanego turystyka (lub sport-tur.) z Łodzi i okolic, pojemność nie więcej niż 700, moc max 100 km. Patrzę na Yamahę FZ6S2, ale inne opcje też wezmę pod uwagę, koniecznie z ABS. Polećcie coś ciekawego, ew. podeślijcie jakieś ciekawe oferty. Będę wdzięczny za pomoc. Pozdrawiam. 0 Cytuj
Munga Opublikowano 5 Sierpnia 2019 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2019 Osobiście mogę polecić Suzuki GSR600. Typowy naked, z mega silnikiem, wygodną kanapą dla kierowcy (pasażer deczko mniej). Przyda się owiewka nad lampę. Tylko jak będziesz go kręcił tak jak Gixa, sporo wypije. I hamulce można trochę podkręcić. Wbudowany w kokpit wyświetlacz biegów przyda się początkującemu. 0 Cytuj
A04 Opublikowano 6 Sierpnia 2019 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2019 EL-o 0 Cytuj Masz jakąś sprawę to napisz. Chcesz hejtować? To się bujaj..
Lancet Opublikowano 8 Sierpnia 2019 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2019 Czołem! 0 Cytuj "Be yourself, no matter what they say!" Sting
Rekomendowane odpowiedzi