Fox Opublikowano 3 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2019 Witam, Szukam od 2 dni info w sieci i nic konkretnego nie znalazłem. Ma ktoś doświadczenie z połączeniem tych interkomów? Czy jest stabilne? ( wyczytałem ze packtalk bold z niektórymi modelami seny ma problemy) Znajoma ma Sporta a ja myślę nad kupnem Pactalka... problem ze mam się z nią spotkać w Szwecji i dopiero wtedy będę mógł sprawdzić czy to zadziała... Pozdrawiam 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
4ride.pl Opublikowano 13 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2019 Cześć, ogólnie jeżeli chodzi o Cardo packtalk to nie ma problemów z łączeniem się z innymi interkomami o ile one nie mają blokady na innych producentów. Łączysz się wtedy tak jak z telefonem i powinieneś połączyć się niemal z każdą marką Najłatwiej postępować tak jak w tym filmiku: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi