Michał000 Opublikowano 30 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2019 Witam! Zastanawiam się nad kupnem wydechu do mojej hondy ale nie wiem co wybrać. Zależy mi na poprawie mocy(wiem że to dużo nie da ale zawsze coś) i żeby była trochę głośniejsza, budżet też mam ograniczony Z góry dziękuje za pomoc. Pozdrawiam :D 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
4ride.pl Opublikowano 2 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2019 Cześć, sama wymiana wydechu nie doda zbyt wiele koni (przyrost w granicy 2-4% przy strojeniu kompa/regulacji gaźników). Często źle dobrany tłumik bez ingerencji w ustawienia motocykla może skutkować efektem odwrotnym do zamierzonego. Polecałbym dedykowane tłumiki marki IXIL mają naprawdę fajny dźwięk i charakteryzuje je wysoka jakość wykonania Z którego roku masz motocykl? Myślę, że dobiorę ciekawy wydech do Twojego motocykla PozdrawiamPaweł 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał000 Opublikowano 2 Sierpnia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2019 Motocykl mam z 2005 roku. Dodanie mocy było moim drugorzędnym celem bardziej chodzi mi o to żeby było mnie lepiej słychać na drodze bo jak mnie już kilka sytuacji nauczyło nie zawsze widać tą małą hondę 😁 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
4ride.pl Opublikowano 2 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2019 Trzymaj dedykowane tłumiki od IXILA HEXOVAL XTREM EVOLUTION (SLIP ON) - 999zł HEXOVAL XTREM BLACK EVOLUTION (SLIP ON) - 1079zł HEXOVAL XTREM TITANIUM (SLIP ON) - 1569zł 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał000 Opublikowano 3 Sierpnia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2019 Przemyślałem sprawę i bardziej bym myślał nad czym z kolektorem do 1k. Jest sens czegoś takiego szukać? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
4ride.pl Opublikowano 3 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2019 razem z kolektorem do 1K będzie ciężko... 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał000 Opublikowano 4 Sierpnia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2019 No dobra pomyśle nad czymś. Dzięki na pomoc 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
4ride.pl Opublikowano 5 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2019 Jakby co polecamy się 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi