Matheush Opublikowano 17 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2019 Cześć, Szukam miejsca do parkowania motocykla w okolicach ulicy Kossaka. Sprawdzałem już 2 parkingi w okolicy, na Zbaraskiej i Podhalańskiej, ale niestety nic z tego. Szukam właśnie motocykla, a jedynym blokującym punktem okazuje się być miejsce parkingowe. Bardzo proszę o jakieś namiary na parking/wspólny garaż 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaszczomb Opublikowano 17 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2019 Mój przez 7 lat stał pod blokiem w tej okolicy, sąsiad też trzymał obok mnie i nic się nie działo, okolica myślę że w miarę bezpieczna jest. Jeżeli nie planujesz sprzętu z wyższej półki, to się zastanów czy rzeczywiście jest to element blokujący. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matheush Opublikowano 18 Lipca 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2019 Sprzęt za ok. 20 tys. Dla mnie to zawrotna suma więc chyba nie spalbym po nocach Jakby ktoś miał jakiekolwiek informacje o miejscach do parkowania to bardzo proszę 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaszczomb Opublikowano 18 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2019 Te wiaty na Podhalańskiej i Zbaraskiej to jedyne parkingi w tym kwadracie, możesz jeszcze zobaczyć po drugiej stronie Dąbrowskiego przy szkole, tyle że już jest to kawałek drogi. Możesz jeszcze spróbować się dogadać z kimś z tego nowego bloku za biedronką, może tam ktoś wynajmie. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matheush Opublikowano 18 Lipca 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2019 Być może udało mi się znaleźć jedno miejsce, ale jeszcze nie mam potwierdzone. Pytałem w domkach w okolicy, ale nikt nie był zainteresowany, żeby przechowywać motocykl (oczywiście odpłatnie). Ten blok to też opcja, spróbuję. Dziękuję bardzo za podpowiedzi 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ejerzyk Opublikowano 18 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2019 Z tego co wiem, to tutaj: https://goo.gl/maps/9uKPZvRzY6MYbcBF8 raczej by się znalazło miejsce na motocykl. Tylko jest to już trochę daleko na pieszo od Kossaka. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi