Skocz do zawartości

wydarzenie_FLM_Tuchola.png

Zapraszamy na Zlot Forum Łódzkich Motocyklistów  - więcej informacji tutaj.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć,

Szukam miejsca do parkowania motocykla w okolicach ulicy Kossaka. Sprawdzałem już 2 parkingi w okolicy, na Zbaraskiej i Podhalańskiej, ale niestety nic z tego. 

Szukam właśnie motocykla, a jedynym blokującym punktem okazuje się być miejsce parkingowe.

Bardzo proszę o jakieś namiary na parking/wspólny garaż

Opublikowano

Mój przez 7 lat stał pod blokiem w tej okolicy, sąsiad też trzymał obok mnie i nic się nie działo, okolica myślę że w miarę bezpieczna jest. Jeżeli nie planujesz sprzętu z wyższej półki, to się zastanów czy rzeczywiście jest to element blokujący.

Opublikowano

Sprzęt za ok. 20 tys. Dla mnie to zawrotna suma więc chyba nie spalbym po nocach :)

Jakby ktoś miał jakiekolwiek informacje o miejscach do parkowania to bardzo proszę :)

Opublikowano

Te wiaty na Podhalańskiej i Zbaraskiej to jedyne parkingi w tym kwadracie, możesz jeszcze zobaczyć po drugiej stronie Dąbrowskiego przy szkole, tyle że już jest to kawałek drogi.

Możesz jeszcze spróbować się dogadać z kimś z tego nowego bloku za biedronką, może tam ktoś wynajmie.

Opublikowano

Być może udało mi się znaleźć jedno miejsce, ale jeszcze nie mam potwierdzone. Pytałem w domkach w okolicy, ale nikt nie był zainteresowany, żeby przechowywać motocykl (oczywiście odpłatnie). Ten blok to też opcja, spróbuję. Dziękuję bardzo za podpowiedzi