gary Opublikowano 17 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2019 (edytowane) Cześć Wszystkim, na synowskie ręce już za małe ale w świetnym stanie rękawiczki motocyklowe Modeka rozmiar M/5 (unisex). Pasowały na dziecko w wieku 7-9 lat. Tutaj opis na stronie producenta:http://modeka.pl/produkty-lista/kids-summer/ Edytowane 17 Lipca 2019 przez gary (wyświetl historię edycji) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Munga Opublikowano 17 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2019 Po rozmiarze ciężko mi "przewidzieć", ale na jaki wiek mniej więcej są? 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gary Opublikowano 17 Lipca 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2019 Racja, producent nie podaje rozmiarówki na stronie. Uzupełniłem opis. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Macao Opublikowano 19 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2019 jaka cena? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gary Opublikowano 19 Lipca 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2019 Całe 0pln. To nie żaden trik czy ściema. Niech służą kolejnemu dziecku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Macao Opublikowano 20 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2019 Wziąłbym do przymiarki, Gdzie jak? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gary Opublikowano 20 Lipca 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2019 1 godzinę temu, Macao napisał: Gdzie jak? Serio? Oddaję za darmo produkt, który w sklepie kosztuje 130PLN. Czy tak trudno wejść w mój profil i zadzwonić na numer mojego telefonu? Może jakaś wiadomość priv? Czy mam tutaj całemu światu oznajmić gdzie mieszkam, gdzie się spotkamy i o której? I "jak"?! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Macao Opublikowano 20 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2019 fakt, przepraszam źle wyszło 😨. priv wysłany. chciałem wstępnie zarezerwować. jak będą za małe oddam, jak dobre po sezonie przekażę dalej. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gary Opublikowano 22 Lipca 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2019 Finalnie wszystko wyszło dobrze. Rękawiczki już u Kolegi @Macao. Temat do zamknięcia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaquzie Opublikowano 22 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2019 No to niech się sprawują. Closed. W uszach szum, w oczach łzy, a na liczniku 33 😆 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi