mayki fion Opublikowano 14 Lipca 2019 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2019 witam.zalogowalem sie bo lep peka od tego wszystkiego.ogladam juz calom youtube jaki motor kupic .mam 46 lat 176 cm wzrostu i jezdzilem w wieku 19 lat chwile ogarem i mz 150.chcialbym teraz kupic jakis turystyk do 5 tys zl ale troche cykorek mnie przelecial jak ogladam jakie pojemnosci i moce w motorach jedni radza gs 500 inni hj 600-900.moze wy doradzicie bo na jesien chcialbym juz cos kupic i przez zime przygotowac na sezon.dzieki 0 Cytuj
kamin Opublikowano 14 Lipca 2019 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2019 Do 5 tys. to można w miarę zdolną do jeżdżenia XJ 600 kupić. Polecam to moto - prosta budowa w razie awarii czy ''paciaka'' dużo części zamiennych w przystępnych cenach, alternatywą może być GS500 ale osobiście wolał bym XJ 600. 6 sezonów jeździłem XJ 900 div. bardzo podobna raczej bezawaryjna konstrukcja, tylko że 900 trochę droższe są. 0 Cytuj
gary Opublikowano 15 Lipca 2019 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2019 Dnia 14.07.2019 o 10:32, mayki fion napisał: .ogladam juz calom youtube To w zasadzie pokonałeś prawa fizyki albo umiesz podróżować w czasie... Zapraszamy najpierw do forumowej powitalni. Ktoś tu pewnie coś doradzi. No i co rozumiesz przez "turystyka" bo to dość wieloznaczne kategoria. 0 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi