Skocz do zawartości
W ciągu najbliższych tygodni ta strona zmieni swój wygląd. Przygotuj się na aktualizację skryptu oprogramowania. ×

Zapraszamy na 14 urodziny Forum Łódzkich Motocyklistów - więcej informacji tutaj.

14 uro uro.png

turystyk pomocy!!!!!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam.zalogowalem sie bo lep peka od tego wszystkiego.ogladam juz calom youtube jaki motor kupic .mam 46 lat 176 cm wzrostu i jezdzilem w wieku 19 lat chwile ogarem i mz 150.chcialbym teraz kupic jakis turystyk do 5 tys zl ale troche cykorek mnie przelecial jak ogladam jakie pojemnosci i moce w motorach jedni radza gs 500 inni hj 600-900.moze wy doradzicie bo na jesien chcialbym juz cos kupic i przez zime przygotowac na sezon.dzieki

Opublikowano

Do 5 tys. to można w miarę zdolną do jeżdżenia XJ 600 kupić. Polecam to moto - prosta budowa w razie awarii czy ''paciaka''  dużo części zamiennych w przystępnych cenach,  alternatywą może być GS500 ale osobiście wolał bym XJ 600.  6 sezonów jeździłem XJ 900 div. bardzo podobna raczej bezawaryjna konstrukcja, tylko że 900 trochę droższe są.

Opublikowano
Dnia 14.07.2019 o 10:32, mayki fion napisał:

.ogladam juz calom youtube

To w zasadzie pokonałeś prawa fizyki albo umiesz podróżować w czasie...

Zapraszamy najpierw do forumowej powitalni. Ktoś tu pewnie coś doradzi. No i co rozumiesz przez "turystyka" bo to dość wieloznaczne kategoria.