ejerzyk Opublikowano 12 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2019 Cześć, przyszedł czas na prezentację mojego pierwszego motocykla, którym jest wspaniała Honda CB1000 SF (rok prod. 1994). Jest to niesamowita maszyna, którą można już uznawać za klasyka (bardzo young-timera), i która rewelacyjnie jeździ i się prowadzi. Nie jest to motocykl lekki i jak na swój rocznik dosyć duży (zasługuje na miano pierwszego Big One), ale zarazem dający dużą przyjemność z jazdy nawet komuś tak mało doświadczonemu, jak ja. Litr pojemności zapewnia sporo mocy i momentu, ale jego duża i ciężkawa oprawa z dobrym zawieszeniem daje stateczność, przez co jeździ się nim bardzo pewnie. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Langus92 Opublikowano 12 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2019 Baaardzo ładna hondzinka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gary Opublikowano 15 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2019 Piękne moto (widziałem na żywo!), super zdjęcia. To winietowanie to naturalne od obiektywu czy, że tak powiem Software'owe? 😉 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ejerzyk Opublikowano 15 Lipca 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2019 Winietowanie tylko i wyłącznie z Lightrooma, bo naturalne z obiektywu jest wycięte profilem. W ogóle sporo jest Lightrooma w tych zdjęciach. 😜 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi