xmg Opublikowano 11 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2019 Cześć. 4 dychy na karku. Prawko na moto od 10 lat i ani razu nie użyte - najwyższy czas na moto. Ale jakie?! LWG! 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiek Opublikowano 11 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2019 Cześć 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
salat Opublikowano 11 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2019 Cześć Jakie moto ? Takie jakie Ci się podoba Wysłane z mojego SM-G960F przy użyciu Tapatalka 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pajmon Opublikowano 11 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2019 Hej 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Munga Opublikowano 12 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2019 Siema. Jakie moto? Może być nawet taczka z silnikiem jeśli Ciebie to jara Nie daj sobie wmówić, że jakieś moto nie jest dla Ciebie, bo coś tam 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hunter Opublikowano 12 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2019 Hejka, Moto? Takie jak chcesz i takie na jakie wystarczy Ci budżetu i takie, które będzie Ci sprawiało radochę LwG ! 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lancet Opublikowano 12 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2019 Czołem! Jak Ci to pomoże - ja mam 6 dych i jeżdżę Fazerkiem 600 0 Cytuj "Be yourself, no matter what they say!" Sting Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamin Opublikowano 12 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2019 10 godzin temu, Lancet napisał: Czołem! Jak Ci to pomoże - ja mam 6 dych i jeżdżę Fazerkiem 600 No ja jestem rok starszy i jeżdżę ''kilofazerkiem'' i nie bardzo wiem na co zmienić:) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikado33 Opublikowano 13 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2019 Powitać 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Archi Opublikowano 13 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2019 Witam! Ja też 40+, a nadal na jeżdżę na połówce ... ćwiartki. Tak na rozruch po 10 latach weź jakieś godzinki w autoszkole co by własnego, wymarzonego moto nie porysować. 😉 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
A04 Opublikowano 15 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2019 EL-o 0 Cytuj Masz jakąś sprawę to napisz. Chcesz hejtować? To się bujaj.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xmg Opublikowano 16 Lipca 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2019 Dzięki wszystkim za powitanie! Przymierzam się do Aprili Pegaso z przełomu wieków, ale ciekawe egzemplarze są kilkaset kilometrów od Łodzi. Nawet nie wiem, gdzie w Łodzi sprawdzić i później serwisować Pegaso. Chyba sobie najpierw kupię książkę "Zakup używanego motocykla w weekend dla jełopów"... 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AgaJaga Opublikowano 21 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2019 Siemano 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi