k0nr4d Opublikowano 10 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2019 Czołem, jakiś czas temu przesiadłem się z zawrotnej pojemności 50cc w Romecie Ogarze na coś większego, co od zawsze mnie się podobało, czyli na SRADA w jedynym moim zdaniem słusznym malowaniu. Jakąś przygodę miał, czacha nie od tego malowania, jako pierwsze poważne moto myślę, że i tak jest aż nadto dobrze Zakupiony jako prezent sam sobie pod choinkę 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ro6ert Opublikowano 11 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2019 pozazdrościć Mikołaja ;) moto piękne, to już w zasadzie youngtimer, szerokości życzę i wiele kilo nawiniętych km :) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piuriel Opublikowano 11 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2019 Też mi się podobają. Postawił bym w pokoju ładnego SRADa. 0 Cytuj ...You can be better than that.. ╭∩╮〔︶︵︶〕╭∩╮ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi