Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Logan Opublikowano 10 Lipca 2019 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2019 (edytowane) Cześć Temat za zgodą admina Ruszam z autorskim projektem i kanałem na YouTube. Tematyka przedsięwzięcia, to bezpieczeństwo w ruchu drogowym, edukacja kierujących, następstwa zdarzeń drogowych i tematyka pokrewna wymienionym. "Zmysłem Kierowcy" nazwałem cały zasób wiedzy i doświadczenia, które zdobyłem w wyniku własnych wypadków i postępowań sądowych. Z jednej strony robię to ku przestrodze, bo uważam, że nauka na cudzej historii jest bezbolesna. Z drugiej natomiast, jeżeli ktoś znajdzie się w sytuacji podobnej do mojej- sprzed tych kilku lat- znajdzie w moich materiałach zasób informacji pomocnych w walce o swoje racje, czy to w sprawie karnej, czy odszkodowawczej. Ta wiedza oczywiście nie zastąpi dobrego prawnika, ale pomoże poruszać się w "świecie obcym przeciętnemu obywatelowi". Zapraszam chętnych na pierwszy dzień zdjęciowy (13.07, okolice Portu Łódź, 10:00-16:00) "Zmysłu Kierowcy". Ważne są osoby, nie motocykle. Potrzebuję pomocy w realizacji części materiału, dotyczącej postrzegania otoczenia. Idealnie byłoby zebrać grupę kilkunastu, do nawet 30 osób, które stałyby na 2 poboczach drogi, wykonując powierzone zadania Na koniec ogłaszam- już oficjalnie: Jeżeli komukolwiek z Was przydarzy się wypadek/kolizja i pojawią się uzasadnione wątpliwości, co do prawidłowości rozstrzygnięcia winy, dajcie mi znać- wspólnie przyjrzymy się aktom spraw i postaramy się wyjaśnić niejasności. Zapraszam! Paweł Włodarczyk Edytowane 10 Lipca 2019 przez Logan (wyświetl historię edycji) 7 Cytuj Konfucjusz: Powiedz mi, a zapomnę. Pokaż mi, a zapamiętam. Pozwól mi zrobić, a zrozumiem. 2010-2012: BMW F650 '95 48KM; 2014-2018: Suzuki GSF Bandit S 600 '96 78KM "Smokey"; 2017-: AJP PR3 240 Supermoto '17 23KM "Rowerek" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julian85 Opublikowano 10 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2019 A pochwalisz się kiedy będzie Cie można zobaczyć w TV? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darek_Lodz Opublikowano 10 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2019 ja oczywiście chętnie dołączę do akcji, moje doświadczenia wypadkowe są coraz bogatsze Niestety w ten weekend wyjeżdżam, ale kolejnym razem jak tylko będę mógł być to jestem. Czekamy na link na yt i jak wyżej - kiedy w TV ? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Logan Opublikowano 10 Lipca 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2019 Jeżeli nie złapią jakiejś zmiany terminu, to pojawię się dziś (czwartek) o 22:50 w TVP1, Magazyn Śledczy Anity Gargas. Jestem kontratypem dla spraw p. Najsztuba i p. prezydenta Sieradza. 0 Cytuj Konfucjusz: Powiedz mi, a zapomnę. Pokaż mi, a zapamiętam. Pozwól mi zrobić, a zrozumiem. 2010-2012: BMW F650 '95 48KM; 2014-2018: Suzuki GSF Bandit S 600 '96 78KM "Smokey"; 2017-: AJP PR3 240 Supermoto '17 23KM "Rowerek" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Logan Opublikowano 11 Lipca 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2019 Jednak małe dementi- materiał o mojej sprawie okazał się tak obszerny, że nie zmieści się w dzisiejszym wydaniu i zamierzają do niego wrócić w kolejnym sezonie. 0 Cytuj Konfucjusz: Powiedz mi, a zapomnę. Pokaż mi, a zapamiętam. Pozwól mi zrobić, a zrozumiem. 2010-2012: BMW F650 '95 48KM; 2014-2018: Suzuki GSF Bandit S 600 '96 78KM "Smokey"; 2017-: AJP PR3 240 Supermoto '17 23KM "Rowerek" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ro6ert Opublikowano 11 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2019 Poinformuj proszę o nowym terminie, jak będzie znany, programu w TV oraz zapodaj link do YT. Inicjatywa bardzo poważna i ważna. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi