Skocz do zawartości

Historia edycji

Arkadiusz

Arkadiusz

Cześć.

Witam serdecznie wszystkich forumowiczów. Od kilku jak nie kilkunastu lat w głowie siedziała myśl, iż kiedyś zrobię kategorię A i kupię motocykl. Wcześniejsze doświadczenie raczej niewielkie, przejechanie za dzieciaka parunastu kilometrów jako pasażer i paru samodzielnie na WSK  na wsi.  W zeszłym roku zacząłem realizować ten plan. Zapisanie się na kurs, w trakcie zakup podstawowego zestawu: kurtki, spodni, rękawiczek oraz kasku, zostały jeszcze w niedalekiej przyszłości do zakupu buty.

Nie udało się podejść do  egzaminu praktycznego przed zimą. Po zimie jednak dla przypomnienia parę godzin jazd dokupione i na początku maja odebrane prawo jazdy. Zaczęły się poszukiwania motocykla, które zakończyły się tym, iż od niecałych dwóch tygodni jestem posiadaczem Hondy Hornet 600 PC36. Pozostaje zatem jeździć i doszkalać technikę :).

Pozdrawiam i do zobaczenia na drodze.

Arkadiusz

Arkadiusz

Cześć.

Witam serdecznie wszystkich forumowiczów. Od kilku jak nie kilkunastu lat w głowie siedziała myśl, iż kiedyś zrobię kategorię A i kupię motocykl. Wcześniejsze doświadczenie raczej niewielkie, przejechanie za dzieciaka parunastu kilometrów jako pasażer i paru samodzielnie na WSK  na wsi.  W zeszłym roku zacząłem realizować ten plan. Zapisanie się na kurs, w trakcie zakup podstawowego zestawu: kurtki, spodni, rękawiczek oraz kasku, zostały jeszcze w niedalekiej przyszłości do zakupu buty.

Nie udało się jednak zdać egzaminu praktycznego przed zimą. Po zimie jednak dla przypomnienia parę godzin jazd dokupione i na początku maja odebrane prawo jazdy. Zaczęły się poszukiwania motocykla, które zakończyły się tym, iż od niecałych dwóch tygodni jestem posiadaczem Hondy Hornet 600 PC36. Pozostaje zatem jeździć i doszkalać technikę :).

Pozdrawiam i do zobaczenia na drodze.

• Dodaj nową pozycję...