Zdunek22 Opublikowano 13 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2019 Witam wszystkich !!! Mój serdeczny przyjaciel i kompan w motocyklowych wycieczkach Piotrek Klepaczka postanowił się ustatkować Szczęście, że i jego przyszła „żona” Ania Szewczyk również jest motocyklistką (może nie stracimy chłopa). Tak czy inaczej fajnie by było uhonorować ich w ten wyjątkowy dzień i zapewnić im eskortę godną braci i sióstr na dwóch kołach. DATA 13 lipca rzecz jasna tego roku Plan jest taki: Około godziny 13 zbiórka na parkingu CH Tulipan przy Piłsudskiego, czekamy 45 min i ruszamy po Pana Młodego do Bukowca, jak ktoś ma bliżej to może pojechać od razu tam. 14.20 wyjazd od Młodego 15.10 dotarcie do Młodej Łódź ul. Turzycowa 2 15.45 wyjazd od Młodej do kościoła w Kurowicach 16.40 dotarcie do kościoła ŚLUB (przerwa na wszelkie potrzeby) 18-18.15 wyjazd z pod kościoła na sale Hotelik Bej ul. Wschodnia 5 Tuszyn Jest trochę jeżdżenia więc nie spodziewam się że wszyscy którzy postanowią przyjechać będą od początku do końca ale można zawsze dołączyć się w trakcie. OCZYWIŚCIE PAŃSTWO MŁODZI NIE POZOSTANĄ DŁUŻNI Kontakt do mnie 508084665 jak nie odbiorę to zostawcie wiadomość J Przed samą imprezą jestem na wakacjach za granicami Polski więc lepiej pisać SMS 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AgaJaga Opublikowano 13 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2019 Zapisane w kalendarzu 😃 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wolf Opublikowano 14 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2019 Łututu 👍 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi