Skocz do zawartości

ŚLUB ANI I PIOTRKA

Zdunek22

Rekomendowane odpowiedzi

Witam wszystkich !!!
Mój serdeczny przyjaciel i kompan w motocyklowych wycieczkach Piotrek Klepaczka postanowił się ustatkować ;)
Szczęście, że i jego przyszła „żona” Ania Szewczyk również jest motocyklistką (może nie stracimy chłopa).
Tak czy inaczej fajnie by było uhonorować ich w ten wyjątkowy dzień i zapewnić im eskortę godną braci i sióstr na dwóch kołach.
DATA 13 lipca rzecz jasna tego roku ;)
Plan jest taki:
Około godziny 13 zbiórka na parkingu CH Tulipan przy Piłsudskiego, czekamy 45 min i ruszamy po Pana Młodego do Bukowca, jak ktoś ma bliżej to może pojechać od razu tam.
14.20 wyjazd od Młodego
15.10 dotarcie do Młodej Łódź ul. Turzycowa 2
15.45 wyjazd od Młodej do kościoła w Kurowicach
 16.40 dotarcie do kościoła ;)
ŚLUB (przerwa na wszelkie potrzeby)
18-18.15 wyjazd z pod kościoła na sale Hotelik Bej ul. Wschodnia 5 Tuszyn
Jest trochę jeżdżenia więc nie spodziewam się że wszyscy którzy postanowią przyjechać będą od początku do końca ale można zawsze dołączyć się w trakcie.
OCZYWIŚCIE PAŃSTWO MŁODZI NIE POZOSTANĄ DŁUŻNI :D
Kontakt do mnie 508084665 jak nie odbiorę to zostawcie wiadomość
J
Przed samą imprezą jestem na wakacjach za granicami Polski więc lepiej pisać SMS

1.png

2.png

3.png