Munga Opublikowano 5 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2019 (edytowane) Cześć wszystkim. Nowy na forum, ale nie taki nowy na dwóch kołach. Przygoda zaczęła się w wieku 8 lat na Simpsonie skuterze, którym woził mnie tata. Zaraz po skończeniu 13 lat, karta motorowerowa i pierwsze moto Suzuki SMX50. Do dzisiaj pamiętam kilka moich pierwszych LWG, które mocno mnie dziwiły "bo przecież ja go nie znam" Dalej była Suzi GSR600 kupiona na 18stkę. Pojeżdżone 2 sezony. Niestety wywrotka taty oraz studia wymusiły sprzedaż moto - ale zamieniłem na MX5, więc frajda z jazdy nadal była Trochę przerwy od 2011 z okazjonalnym jeżdżeniem małą Suzi (nadal ją mam). Od 2015 wożenie dzieci po lasach i jakieś wygłupy. Następnie w 2016 przerobiony Suzuki GN125 97' na brat/scrambler style. Śmiganie po lasach/okolicznych winklach z żoną i dziećmi. Teraz jednak zachciało mi się czegoś większego. Kilka wizyt na OLX, czas płynął, chęci rosły. Miał być bobber do turlania się po okolicy, ale historia z supermoto/nakedami zrobiła swoje. Chciałem czegoś pomiędzy. Pojechałem do Wawy, przejażdżka Triumphem Street Scramblerem i przepadłem. Idealne połączenie mojej historii z motocyklami. No i ten wygląd, dźwięk. Czekam na odbiór jak kura na jajkach... Mam nadzieję na wypady z ludźmi z łódzkiego i czynne uczestniczenie w życiu forum, także tego - piona i LWG Edytowane 5 Czerwca 2019 przez Munga (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ro6ert Opublikowano 5 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2019 1 godzinę temu, Munga napisał: Do dzisiaj pamiętam kilka moich pierwszych LWG, które mocno mnie dziwiły "bo przecież ja go nie znam" no to LwG ;) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
A04 Opublikowano 5 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2019 EL-o 0 Cytuj Masz jakąś sprawę to napisz. Chcesz hejtować? To się bujaj.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pajmon Opublikowano 5 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2019 (edytowane) Powitać i nie zapomnij pochwalić się maszyną jak odbierzesz Edytowane 5 Czerwca 2019 przez Pajmon (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lancet Opublikowano 6 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2019 Czołem! 0 Cytuj "Be yourself, no matter what they say!" Sting Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikado33 Opublikowano 11 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2019 Powiat 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bocian Opublikowano 15 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2019 Witam... 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Langus92 Opublikowano 18 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2019 Powitać 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AgaJaga Opublikowano 20 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2019 Siemano 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi