Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. aiwis Opublikowano 4 Czerwca 2019 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2019 https://www.facebook.com/events/2286695434919822/permalink/2286703608252338/?notif_t=event_comment_mention¬if_id=1559675703798819 Hej kochani film mówi sam za siebie szalenie weseli mają zaszczyt zaprosić WAS KOCHANI MOTOCYKLIŚCI na nasz ślub. Poznaliśmy się przez forum i jesteśmy ze sobą tak już kilka lat. Motocykle to nasza pasja coś co kochamy i nie może was zabraknąć w tym wyjątkowym dla nas dniu! Uwielbiamy dźwięk silnika, zapach gumy. Pozytywnie stuknięci To właśnie my! Bierzcie swoje cuda i wpadajcie do nas. 6 lipca godz. 16:00 Urząd Stanu Cywilnego Łódź Pabianicka 2. Dla wiernych bywalców znajdzie się coś konkretnego%. zaproszenie motocyklistów.mp4 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lancet Opublikowano 4 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2019 Wszystkiego "naj" na Nowej Drodze! Niestety, nawet na TAKĄ okazję się nie załapię... 😞 @Aiwis - gratulacje i trzymam kciuki, ale 6 lipca jestem poza Łodzią! 0 Cytuj "Be yourself, no matter what they say!" Sting Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aiwis Opublikowano 7 Czerwca 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2019 Lancet szkoda wielka bardzo wielka szkoda. Ale nic się nie zrobi jak jesteś po za Łodzią. Mogę jedynie powiedzieć dziękuje Ci ściskam i pozdrawiam! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darek_Lodz Opublikowano 10 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2019 ja postaram się być chociaż na chwile, albo dłuższą chwilę, bo później inna impreza już zaplanowana 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AgaJaga Opublikowano 20 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2019 Zapisanie w kalendarzu 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
garg07 Opublikowano 29 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2019 Plan uroczystości. Ślub w USC na Pabianickiej 2 jest o 16.00 dnia 6 lipca. Sama uroczystość trwa od 10 do 20 minut. Po uroczystości będą składane życzenia przez gości. Składanie życzeń potrwa z 20 minut czyli około 16.40 a 16.50 jedziemy na salę taneczną Dariusz Graczyk, która znajduje się na ul. Płatowcowej 8. Poniżej przykładowe trasy do sali tanecznej. Co do wyboru konkretnej trasy to uzgodnimy na miejscu. Dla wiernych bywalców znajdzie się coś konkretnego . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aiwis Opublikowano 5 Lipca 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2019 Przypominam wam kochani jutro nasz ślub!!!mam nadzieję że można na was liczyć mimo pochmurnej pogody liczymy na was!jest to dla nas mega ważny dzień.Bo gdyby nie motocykle nie byłoby naszego związku.... Buziaki wpadajcie jutro na16.😁😁🏍️ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
garg07 Opublikowano 5 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2019 Niestety 5 i 6 lipca tunel na trasie W-Z będzie zamknięty. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaszczomb Opublikowano 5 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2019 13 minutes ago, garg07 said: Niestety 5 i 6 lipca tunel na trasie W-Z będzie zamknięty. od 22 do 6 rano 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gruby i Łysy Opublikowano 5 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2019 Czy niewierny bywalec też może przyjechać? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aiwis Opublikowano 5 Lipca 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2019 Pewnie każdy mile widziany🤩 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin fz6n Opublikowano 5 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2019 Jesli tylko pogoda pozwoli przyjade wzbogacic grupe😎 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wolf Opublikowano 6 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2019 Tunel otwarty można lecieć 😁 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darek_Lodz Opublikowano 6 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2019 1 godzinę temu, Wolf napisał: Tunel otwarty można lecieć 😁 otwarty i przewietrzony świeżym powietrzem z tłumika ? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Scorpion Opublikowano 6 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2019 Baloniki będą? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gruby i Łysy Opublikowano 7 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2019 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aiwis Opublikowano 7 Lipca 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2019 Ja poproszę o materiały kto ma z przejażdżki.Zbieram od wszystkich kto ma coś.to zmontuje film z moto ślubu.jeszcze raz dzięki.😀Mi to się tak marzy nakręcić całą sagę moto wypadów zdarzeń itp.😍 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lancet Opublikowano 8 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2019 Wygląda na to, że było super - szkoda, że nie mogłem wziąć w tym udziału, zwłaszcza że sala taneczna jest... przecznicę dalej od mojego domu! Wszystkiego "naj" na nowej drodze! 0 Cytuj "Be yourself, no matter what they say!" Sting Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aiwis Opublikowano 8 Lipca 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2019 No co ty powiesz.... Jejku szkoda bo może byś wpadł zatanczyc jeden taniec z Panną młodą....jejku... Wszystko tak szybko się działo ja bym chciała jeszcze....😁😁😁😁 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lancet Opublikowano 9 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2019 Mam nadzieję, że ten taniec z Panną Młodą mi nie ucieknie! Choć pewnie w innym miejscu i przy innej okoliczności... 0 Cytuj "Be yourself, no matter what they say!" Sting Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aiwis Opublikowano 14 Lipca 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2019 To może przyjdź jakieś wyprawie na wycieczkę 😀to się pomyśli Lancet 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
garg07 Opublikowano 15 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2019 Oto obiecane zdjęcia z naszego ślubu : https://drive.google.com/open?id=1xGXfRCbfe-PhFW1c2jGPqh03iy6D1xvl 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darek_Lodz Opublikowano 15 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2019 nie mam fotki jak noszę wódke ! 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aiwis Opublikowano 17 Sierpnia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2019 Bo fotograf kompletnie się nie słuchał miał cykac zdjęcia motocyklista a skupił siw ba gościach...Ma jeszcze jakieś surowe foty więc zobaczymy za jakiś czas. .. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi