Tomalizm Opublikowano 4 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2019 (edytowane) Cześć, Jestem Tomek, mieszkam w Łodzi od 2 lat. Od niepamiętnych czasów jeździłem na jednośladach (oczywiście za małego był to jakiś Ogar czy coś takiego oraz skuter). Parę lat przerwy, wyprowadziłem się od rodziców i postanowiłem kupić jednoślad, niestety traf chciał, że trafiłem na jakiegoś Janusza sprzedaży i opchnął mi zalaną jakimś motodoktorem Yamahę Virago 125 (nacieczyłem się tylko poł roku), chciałem zrobić większy przegląd na koniec sezonu i się okazało, że lipa nie moto. Trochę mnie to odrzuciło od motocykli ale ta iskierka motocyklisty nadal się tliła we mnie, aż postanowiłem pójść na kategorię A! Już po pierwszych jazdach przypomniało mi za co kocham jednoślady :). I tak oto jestem, niedługo odbieram plastik z wymarzoną kategorią A. Moje moto: aktualnie nic, będę szukał Doświadczenie: sezon na 125, i kilka lat upalania starą polska motoryzację jednośladową. Ot moja krótka historia. Witam wszystkich raz jeszcze, obiecuję, że będę grzeczny. Pozdrawiam, Tomasz Edytowane 4 Czerwca 2019 przez Tomalizm (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
A04 Opublikowano 4 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2019 EL-o 0 Cytuj Masz jakąś sprawę to napisz. Chcesz hejtować? To się bujaj.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lancet Opublikowano 4 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2019 Czołem! 0 Cytuj "Be yourself, no matter what they say!" Sting Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikado33 Opublikowano 5 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2019 Powitać 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pajmon Opublikowano 5 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2019 Hej 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bocian Opublikowano 15 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2019 Witam... 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Langus92 Opublikowano 18 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2019 Cześć i powodzenia 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AgaJaga Opublikowano 20 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2019 Siemano 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gucio1989 Opublikowano 25 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2019 Siema i tym razem więcej szczęścia w poszukiwaniu nowego moto 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Archi Opublikowano 13 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2019 Witam! 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi