Mario78914 Opublikowano 4 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2019 Mam rometa rs 50 włożyłem silnik 130 i teraz mam licznik tylko do 80km/h i skd mam teraz wziąć licznik z nowym... 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robaszek Opublikowano 4 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2019 A masz to wbite w dowód że zmieniłeś silnik na 125? Jak tak to zostaje i zmienić licznik od wersji z silnikiem 125. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario78914 Opublikowano 5 Czerwca 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2019 Ale nie ma już takich nie da się dostać szukałem wszedzie 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario78914 Opublikowano 5 Czerwca 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2019 Założyłem silnik 130 nowy z gaźnik iem i strasznie nie równo pracuje na wolnych tańczy bardzo na obrotach 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi