Rogal Opublikowano 2 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2019 (edytowane) Witam, Na sprzedaż ZZR1400 drugiej generacji. Rocznik 2013. Specjalna edeycja z akcesoryjną szybą i dwoma wydechami Akrapovica. Stan bardzo dobry. Cała historia w postaci faktur i stępili w książce serwisowej. Komplet kluczyków. Jedyny problem, że mieszkam w Anglii. Ale jeśli ktoś szuka DOBREGO i pewnego moto, to zapraszam. W razie czego, transport motocykla do polski to koszt około 500zł. (100 funtów). Cena jaka mnie interesuje to 40 750 zł. Szczegóły w linku poniżej. Zdaję sobie sprawę, że ciężko kupić moto na odległość ale nie ma problemu, żebym zrobił bardzo wysokiej jakości filmik, pokazujący motocykl w najdrobniejszych szczegółach.https://www.autotrader.co.uk/classified/advert/201906028584850?seller-type=private Edytowane 2 Czerwca 2019 przez Rogal (wyświetl historię edycji) ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gary Opublikowano 3 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2019 Jeśli wolno spytać, co będzie następne po takim sprzęcie? 🙂 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rogal Opublikowano 8 Czerwca 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2019 (edytowane) Nie chciałbym się narażać administracji @gary, bo to dział nie do dyskusji, no ale zaryzykuję Nie mam frajdy z jazdy jakoś ostatnio... Za dużo fotoradarów, zbyt restrykcyjne prawo, zbyt duży ruch na drogach... ZZR za ciężki na tor. Następna będzie jakaś torowa 600... W przyszłości może jakiś KTM adventure lub GS żeby sprawdzić bezdroża... Edytowane 8 Czerwca 2019 przez Rogal (wyświetl historię edycji) 1 ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gary Opublikowano 8 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2019 Bardzo dziękuję za odpowiedź. Czasami (głownie po close calls z innymi uczestnikami) miewam mysli o zarzuceniu motocyklizmu, stąd moje pytanie. Czysta chęć poznania motywów czyjejś decyzji do zmiany lub zarzucenia tej pasji. Odnośnie GSa i bezdroży... odkąd przesiadłem się z litrowego DLa na GSa to coraz częściej i więcej jeżdżę po drogach nieutwardzonych. Ostatnio dochodzą do wniosku, że to nie ze względu na fun jaki daje jazda w częstym uślizgu i poznawanie tego co jest na drugim końcu drogi ale ze względu na to, że nie poruszam się w skupisku tej ciemnej jeżdżącej masy, zapatrzonej w siebie w lusterkach lub szyby swoich smartfonów, podczas gdy prowadzą pojazd i powinni skupić się wyłącznie na tym. Niech się dobrze sprzeda, a nowe decyzje i nabytki przyniosą radośćw czystej postaci! Pozdrawiam 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi