StefanPL Opublikowano 31 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2019 Cześć Na sell pokrowiec OXFORD Aquatex Używany, w sumie 2 razy wyjęty z opakowania Został po poprzednim mniejszym moto, teraz odnaleziony w garażu i żal żeby się marnował Na hasło FLM oddaje za 50 pln Bardzo chetnie zamienię na większy, możliwa jakaś forma zamiany 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piuriel Opublikowano 31 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2019 Ja mam chyba ten sam tylko XL i wygląda jak plandeka ze stara na moim moto. Upewnię się jutro, bo zostawiłem u rodziców w domu, ponieważ tylko zimą z niego korzystam i jak coś to możemy się wymienić. Dam znać. ...You can be better than that.. ╭∩╮〔︶︵︶〕╭∩╮ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
StefanPL Opublikowano 31 Maja 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2019 No mój był wcześniej na Cebuli i był lekko za luźny wiec na twojego DUKA powinien być idealny Jak się uda to dorzucam 🍺🍻 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piuriel Opublikowano 1 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2019 No mój był wcześniej na Cebuli i był lekko za luźny wiec na twojego DUKA powinien być idealny Jak się uda to dorzucam Cześć.Sprawdziłem i ja mam M.Więc nie zamienimy się. Dzięki ...You can be better than that.. ╭∩╮〔︶︵︶〕╭∩╮ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi