marr Opublikowano 29 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2019 Czołem, Poszukuje czegoś bardziej komfortowego niż ta fabryczna. Czy ktoś szanownych forumowiczów wymieniał kanapę w MT-07 i może coś polecić. Ewentualnie jaką firmę polecacie (bez względu na model). 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marci1N Opublikowano 29 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2019 Osobiście mogę polecić firmę Wijalis. Ze znanych mi jest jeszcze Mx-wulkan. Koszt profilowania i obszycia kanapy w tych firmach to ok 300-350zł. Wstawka z żelu na jedno miejsce to chyba 150zł. Na foto moja kanapa od Wijalis z wszytym antyposlizgiem 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eramus Opublikowano 29 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2019 Też polecam Wijalis w grudniu robili moja kanapę 0 Cytuj " Lepiej 30 minut później niż 30 lat za wcześnie " Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marr Opublikowano 29 Maja 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2019 Dzięki za informację. Sprawdzę co mają w ofercie. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marr Opublikowano 30 Maja 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2019 Mam jeszcze pytanie pomocnicze: czy wkładka żelowa rzeczywiście poprawia komfort? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eramus Opublikowano 30 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2019 Ja mam bez wkładki, samo profilowanie dużo zmieniło 0 Cytuj " Lepiej 30 minut później niż 30 lat za wcześnie " Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marci1N Opublikowano 30 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2019 Nie skorzystałem również 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roman Tracer Opublikowano 3 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2019 (edytowane) Ja korzystałem z usługi MWMoto.pl. Robią z wymianą tapicerki, profilowaniem, żelem,...) Wymieniałem w Tracer 900 z 2015. różnica pomiędzy oryginałem i z żelem kolosalna, ale wynika z faktu, że oryginał z 2015 był bardzo twardy. Wada tego serwisu, to, że nie są z Łodzi. Ja robiłem po sezonie i nie miałem presji na czas. Wysłałem, a po kilku dni kanapa wróciła. Edytowane 3 Czerwca 2019 przez Roman Tracer (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi