eramus Opublikowano 20 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2019 Witam serdecznie, w dniu 31.05 w godz. 15-18 w Szkole Podstawowej nr 3, al. Harcerzy Zatorowców odbędzie się piknik. Będzie nam bardzo miło jak uda wam się podjechać i zrobić trochę hałasu, ja w związku z innymi obowiązkami jako pracownik nie mam możliwości, aby być moto. Zapewniamy kiełbaski z grilla, ciasto, kawę oraz herbatę. Z góry dziękuję i do zobaczenia na drodze oraz pikniku. 0 Cytuj " Lepiej 30 minut później niż 30 lat za wcześnie " Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lancet Opublikowano 21 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2019 Fajnie, bo blisko domu - jak mi coś nie wyskoczy, to spróbuję się przytelepać na swoim "SpitFazerze". 1 Cytuj "Be yourself, no matter what they say!" Sting Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eramus Opublikowano 22 Maja 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2019 16 godzin temu, Lancet napisał: Fajnie, bo blisko domu - jak mi coś nie wyskoczy, to spróbuję się przytelepać na swoim "SpitFazerze". Będzie nam bardzo miło Zapraszamy 0 Cytuj " Lepiej 30 minut później niż 30 lat za wcześnie " Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wladca-Swiata Opublikowano 22 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2019 Ja będę, przyjadę na moto 🙂 Pozdrawiam: tata Wiktora z 5E 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eramus Opublikowano 23 Maja 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2019 11 godzin temu, Wladca-Swiata napisał: Ja będę, przyjadę na moto 🙂 Pozdrawiam: tata Wiktora z 5E Super, również pozdrawiam : nauczyciel 0 Cytuj " Lepiej 30 minut później niż 30 lat za wcześnie " Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eramus Opublikowano 24 Maja 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2019 Nikt więcej ? 0 Cytuj " Lepiej 30 minut później niż 30 lat za wcześnie " Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radsoon Opublikowano 25 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2019 Możliwe, że wpadnę ! Nie obiecuję Zapisuje w kalendarzu termin 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eramus Opublikowano 25 Maja 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2019 3 godziny temu, Radsoon napisał: Możliwe, że wpadnę ! Nie obiecuję Zapisuje w kalendarzu termin Super !! 0 Cytuj " Lepiej 30 minut później niż 30 lat za wcześnie " Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aras sieżyje Opublikowano 25 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2019 Jak praca pozwoli to postaram się stawić ☺ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eramus Opublikowano 26 Maja 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2019 15 godzin temu, aras sieżyje napisał: Jak praca pozwoli to postaram się stawić ☺ kiełbaski zamówione zapraszamy 1 Cytuj " Lepiej 30 minut później niż 30 lat za wcześnie " Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiekłoWGearBox Opublikowano 27 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2019 Warto by było na fb wydarzenie ogarnąć i wrzucić do łódzkich motocykli 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gary Opublikowano 28 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2019 Mieszkam po sąsiedzku i jeśli rodzinne plany pozwolą to podjadę. Napisz proszę co to za okazja? Czy to piknik szkolny czy osiedlowy? Czego się od nas oczekuje (jako od motocyklistów)? Stawiamy maszyny w ramach atrakcji czy może sadzanie dzieciaków na moto albo przejażdżki po placyku, w martwym ciągu oczywiście 😉 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eramus Opublikowano 28 Maja 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2019 2 godziny temu, gary napisał: Mieszkam po sąsiedzku i jeśli rodzinne plany pozwolą to podjadę. Napisz proszę co to za okazja? Czy to piknik szkolny czy osiedlowy? Czego się od nas oczekuje (jako od motocyklistów)? Stawiamy maszyny w ramach atrakcji czy może sadzanie dzieciaków na moto albo przejażdżki po placyku, w martwym ciągu oczywiście 😉 Piknik jest osiedlowy promocja szkoły , przejażdżki odpadają ale posadzenie dzieciaka i pozwolenie zrobić fotkę będzie super, sama obecność motocykli to duże wydarzenie dla dzieci, szczególnie chłopców 0 Cytuj " Lepiej 30 minut później niż 30 lat za wcześnie " Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eramus Opublikowano 30 Maja 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2019 To już jutro 1 Cytuj " Lepiej 30 minut później niż 30 lat za wcześnie " Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gary Opublikowano 31 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2019 Ja pass. Udanej zabawy. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wladca-Swiata Opublikowano 31 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2019 Przepraszam, ale się nie wyrobiłem. Wolny byłem dopiero około 17. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lancet Opublikowano 1 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2019 A ja "w fabryce" niestety... 0 Cytuj "Be yourself, no matter what they say!" Sting Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi