AndrzejCBR Opublikowano 31 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2012 1. scOti2.Czarna3. Julka4. Koper5. haser6. adany7. Kyarin8. Darcio9. siwut10.Grześ11. Lili12. ridrick13. x10d14. larry15. jakubko16. sylwia17. Adam18. Hubson19. MateuszZR720. Korba21. Kark ( hasser za mnie wyłoży bo niestety nie dam rady być pod centralem jutro)22. minivone23 hayabusa (za nas wyłoży Jakubko )24. Dzejdzej25. Macix26. Psycho27. Artur28. dzidziuś29.krzysiek i AgaJaga30. Aidekk31. MIHAŁ32. Mała33. MarcinGraczykLDZ34. _Michał_ + Daga35. Strozz36. Dinozaur37. Czarna + Pavulon38. Kajman39. Konrad i Asia (jezeli nie damy rady dojechać na czas dzisiaj to zadzwonimy by ktoś wyłozył za nas)40. maniek41. Mario42. Enter43. nogger (postaram się dotrzeć dziś pod central)44. Arthur ( MIHAŁ za mnie wyłoży )45. Pagbat *Mnie niestety nie ma cały weekend and postaram się dziś być pod centralem i dołożę się, szkoda że z tak smutnej okazji *46, Siwy47. Radzio48. Przemski49. AndrzejCBRF2 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thebestof78 Opublikowano 31 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2012 1. scOti2.Czarna3. Julka4. Koper5. haser6. adany7. Kyarin8. Darcio9. siwut10.Grześ11. Lili12. ridrick13. x10d14. larry15. jakubko16. sylwia17. Adam18. Hubson19. MateuszZR720. Korba21. Kark ( hasser za mnie wyłoży bo niestety nie dam rady być pod centralem jutro)22. minivone23 hayabusa (za nas wyłoży Jakubko )24. Dzejdzej25. Macix26. Psycho27. Artur28. dzidziuś29.krzysiek i AgaJaga30. Aidekk31. MIHAŁ32. Mała33. MarcinGraczykLDZ34. _Michał_ + Daga35. Strozz36. Dinozaur37. Czarna + Pavulon38. Kajman39. Konrad i Asia (jezeli nie damy rady dojechać na czas dzisiaj to zadzwonimy by ktoś wyłozył za nas)40. maniek41. Mario42. Enter43. nogger (postaram się dotrzeć dziś pod central)44. Arthur ( MIHAŁ za mnie wyłoży )45. Pagbat *Mnie niestety nie ma cały weekend and postaram się dziś być pod centralem i dołożę się, szkoda że z tak smutnej okazji *46, Siwy47. Radzio48. Przemski49. AndrzejCBRF250. Thebestof78 ( dajcie jakiś numer konta nie jestem z Łodzi) i chyba nie bardzo mam przez kogo podać dziś. 0 Cytuj Kocham motocykle, pytałam tatusia czy mnie na moto czasem nie robił, mówi że nie bo niewygodnie czyli widać jak wie to co najmniej raz próbował ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bocianlask Opublikowano 31 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2012 1. scOti2.Czarna3. Julka4. Koper5. haser6. adany7. Kyarin8. Darcio9. siwut10.Grześ11. Lili12. ridrick13. x10d14. larry15. jakubko16. sylwia17. Adam18. Hubson19. MateuszZR720. Korba21. Kark ( hasser za mnie wyłoży bo niestety nie dam rady być pod centralem jutro)22. minivone23 hayabusa (za nas wyłoży Jakubko )24. Dzejdzej25. Macix26. Psycho27. Artur28. dzidziuś29.krzysiek i AgaJaga30. Aidekk31. MIHAŁ32. Mała33. MarcinGraczykLDZ34. _Michał_ + Daga35. Strozz36. Dinozaur37. Czarna + Pavulon38. Kajman39. Konrad i Asia (jezeli nie damy rady dojechać na czas dzisiaj to zadzwonimy by ktoś wyłozył za nas)40. maniek41. Mario42. Enter43. nogger (postaram się dotrzeć dziś pod central)44. Arthur ( MIHAŁ za mnie wyłoży )45. Pagbat *Mnie niestety nie ma cały weekend and postaram się dziś być pod centralem i dołożę się, szkoda że z tak smutnej okazji *46, Siwy47. Radzio48. Przemski49. AndrzejCBRF250. Thebestof78 ( dajcie jakiś numer konta nie jestem z Łodzi) i chyba nie bardzo mam przez kogo podać dziś.51. Bocianlask 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dario29 Opublikowano 31 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2012 1. scOti 2.Czarna 3. Julka 4. Koper 5. haser 6. adany 7. Kyarin 8. Darcio 9. siwut 10.Grześ 11. Lili 12. ridrick 13. x10d 14. larry 15. jakubko 16. sylwia 17. Adam 18. Hubson 19. MateuszZR7 20. Korba 21. Kark ( hasser za mnie wyłoży bo niestety nie dam rady być pod centralem jutro) 22. minivone 23 hayabusa (za nas wyłoży Jakubko ) 24. Dzejdzej 25. Macix 26. Psycho 27. Artur 28. dzidziuś 29.krzysiek i AgaJaga 30. Aidekk 31. MIHAŁ 32. Mała 33. MarcinGraczykLDZ 34. _Michał_ + Daga 35. Strozz 36. Dinozaur 37. Czarna + Pavulon 38. Kajman 39. Konrad i Asia (jezeli nie damy rady dojechać na czas dzisiaj to zadzwonimy by ktoś wyłozył za nas) 40. maniek 41. Mario 42. Enter 43. nogger (postaram się dotrzeć dziś pod central) 44. Arthur ( MIHAŁ za mnie wyłoży ) 45. Pagbat *Mnie niestety nie ma cały weekend and postaram się dziś być pod centralem i dołożę się, szkoda że z tak smutnej okazji * 46, Siwy 47. Radzio 48. Przemski 49. AndrzejCBRF2 50. Thebestof78 ( dajcie jakiś numer konta nie jestem z Łodzi) i chyba nie bardzo mam przez kogo podać dziś. 51. Bocianlask 52. dario29 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro Opublikowano 31 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2012 1. scOti 2.Czarna 3. Julka 4. Koper 5. haser 6. adany 7. Kyarin 8. Darcio 9. siwut 10.Grześ 11. Lili 12. ridrick 13. x10d 14. larry 15. jakubko 16. sylwia 17. Adam 18. Hubson 19. MateuszZR7 20. Korba 21. Kark ( hasser za mnie wyłoży bo niestety nie dam rady być pod centralem jutro) 22. minivone 23 hayabusa (za nas wyłoży Jakubko ) 24. Dzejdzej 25. Macix 26. Psycho 27. Artur 28. dzidziuś 29.krzysiek i AgaJaga 30. Aidekk 31. MIHAŁ 32. Mała 33. MarcinGraczykLDZ 34. _Michał_ + Daga 35. Strozz 36. Dinozaur 37. Czarna + Pavulon 38. Kajman 39. Konrad i Asia (jezeli nie damy rady dojechać na czas dzisiaj to zadzwonimy by ktoś wyłozył za nas) 40. maniek 41. Mario 42. Enter 43. nogger (postaram się dotrzeć dziś pod central) 44. Arthur ( MIHAŁ za mnie wyłoży ) 45. Pagbat *Mnie niestety nie ma cały weekend and postaram się dziś być pod centralem i dołożę się, szkoda że z tak smutnej okazji * 46, Siwy 47. Radzio 48. Przemski 49. AndrzejCBRF2 50. Thebestof78 ( dajcie jakiś numer konta nie jestem z Łodzi) i chyba nie bardzo mam przez kogo podać dziś. 51. Bocianlask 52. dario29 53.Jarek i Ania na 90% zalezy od wolne w pracy 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Faza Opublikowano 31 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2012 1. scOti2.Czarna3. Julka4. Koper5. haser6. adany7. Kyarin8. Darcio9. siwut10.Grześ11. Lili12. ridrick13. x10d14. larry15. jakubko16. sylwia17. Adam18. Hubson19. MateuszZR720. Korba21. Kark ( hasser za mnie wyłoży bo niestety nie dam rady być pod centralem jutro)22. minivone23 hayabusa (za nas wyłoży Jakubko )24. Dzejdzej25. Macix26. Psycho27. Artur28. dzidziuś29.krzysiek i AgaJaga30. Aidekk31. MIHAŁ32. Mała33. MarcinGraczykLDZ34. _Michał_ + Daga35. Strozz36. Dinozaur37. Czarna + Pavulon38. Kajman39. Konrad i Asia (jezeli nie damy rady dojechać na czas dzisiaj to zadzwonimy by ktoś wyłozył za nas)40. maniek41. Mario42. Enter43. nogger (postaram się dotrzeć dziś pod central)44. Arthur ( MIHAŁ za mnie wyłoży )45. Pagbat *Mnie niestety nie ma cały weekend and postaram się dziś być pod centralem i dołożę się, szkoda że z tak smutnej okazji *46, Siwy47. Radzio48. Przemski49. AndrzejCBRF250. Thebestof78 ( dajcie jakiś numer konta nie jestem z Łodzi) i chyba nie bardzo mam przez kogo podać dziś.51. Bocianlask52. dario2953.Jarek i Ania na 90% zalezy od wolne w pracy54. Faza (przelałem scOtiemu) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariobros Opublikowano 31 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2012 1. scOti2.Czarna3. Julka4. Koper5. haser6. adany7. Kyarin8. Darcio9. siwut10.Grześ11. Lili12. ridrick13. x10d14. larry15. jakubko16. sylwia17. Adam18. Hubson19. MateuszZR720. Korba21. Kark ( hasser za mnie wyłoży bo niestety nie dam rady być pod centralem jutro)22. minivone23 hayabusa (za nas wyłoży Jakubko )24. Dzejdzej25. Macix26. Psycho27. Artur28. dzidziuś29.krzysiek i AgaJaga30. Aidekk31. MIHAŁ32. Mała33. MarcinGraczykLDZ34. _Michał_ + Daga35. Strozz36. Dinozaur37. Czarna + Pavulon38. Kajman39. Konrad i Asia (jezeli nie damy rady dojechać na czas dzisiaj to zadzwonimy by ktoś wyłozył za nas)40. maniek41. Mario42. Enter43. nogger (postaram się dotrzeć dziś pod central)44. Arthur ( MIHAŁ za mnie wyłoży )45. Pagbat *Mnie niestety nie ma cały weekend and postaram się dziś być pod centralem i dołożę się, szkoda że z tak smutnej okazji *46, Siwy47. Radzio48. Przemski49. MARIOBROS50. AndrzejCBRF251. Thebestof78 ( dajcie jakiś numer konta nie jestem z Łodzi) i chyba nie bardzo mam przez kogo podać dziś.52. Bocianlask53. dario2954.Jarek i Ania na 90% zalezy od wolne w pracy55. Faza (przelałem scOtiemu) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Peteski Opublikowano 31 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2012 1. scOti2.Czarna3. Julka4. Koper5. haser6. adany7. Kyarin8. Darcio9. siwut10.Grześ11. Lili12. ridrick13. x10d14. larry15. jakubko16. sylwia17. Adam18. Hubson19. MateuszZR720. Korba21. Kark ( hasser za mnie wyłoży bo niestety nie dam rady być pod centralem jutro)22. minivone23 hayabusa (za nas wyłoży Jakubko )24. Dzejdzej25. Macix26. Psycho27. Artur28. dzidziuś29.krzysiek i AgaJaga30. Aidekk31. MIHAŁ32. Mała33. MarcinGraczykLDZ34. _Michał_ + Daga35. Strozz36. Dinozaur37. Czarna + Pavulon38. Kajman39. Konrad i Asia (jezeli nie damy rady dojechać na czas dzisiaj to zadzwonimy by ktoś wyłozył za nas)40. maniek41. Mario42. Enter43. nogger (postaram się dotrzeć dziś pod central)44. Arthur ( MIHAŁ za mnie wyłoży )45. Pagbat *Mnie niestety nie ma cały weekend and postaram się dziś być pod centralem i dołożę się, szkoda że z tak smutnej okazji *46, Siwy47. Radzio48. Przemski49. MARIOBROS50. AndrzejCBRF251. Thebestof78 ( dajcie jakiś numer konta nie jestem z Łodzi) i chyba nie bardzo mam przez kogo podać dziś.52. Bocianlask53. dario2954.Jarek i Ania na 90% zalezy od wolne w pracy55. Faza (przelałem scOtiemu)56. Peteski ( ja już zapłaciłem ale się wpisuję na listę ) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scOti Opublikowano 31 Maja 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2012 listę uzupełnimy z Aidkkiem na dniach - bo zapłaciło kilka osób których nie ma na liście.. 0 Cytuj "Motocykl to znak, że jego posiadacz nie utonął w szarości życia" Newsweek Polska Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aidekk Opublikowano 1 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2012 Chciałbym bardzo podziękować ludziom, którzy przyjechali wczoraj na spotkanie i dorzucili się na ostatnie pożegnanie dla Krzyśka. Pieniędzy jest więcej niż się spodziewaliśmy, ale to chyba dobrze. Bardzo wam ludziska dziękuję w imieniu forum oraz rodziny i znajomych Krzyśka za ten gest.Łącznie po kilkukrotnym przeliczeniu wczoraj udało mi się zebrać 637 złDo tego dołożyłem 40 zł za osoby które napisały do mnie jako pierwsze by za nie założyć.Plus Scoti zebrał 60 zł od Jakubko i ekipyJeszcze 10 zł od Piotrka (Faza), który przelał pieniądze Scotiemu na konto.W sumie: 747 zł!Myślę, że nie ma sensu publikować listy i pisać ile kto dał. Wczorajsze wpisy był czysto informacyjne dla mnie, żebym się później doliczył. Jeśli jednak chcecie, żeby lista została opublikowana to przygotowałem już wersję w excellu.Chciałbym też poruszyć temat, który został już rozpoczęty wczoraj. Zdaniem moim - i z tego co słyszałem wczoraj - nie tylko, przeznaczanie takiej ilości pieniędzy tylko na wieńce i kwiaty chyba nie jest najlepszym pomysłem. Z całym szacunkiem dla Krzyśka i rodziny, ale część tych pieniędzy spokojnie można przeznaczyć na inny cel.Wczoraj padły następujące propozycje:1) Przeznaczyć to co zostanie na jakiś dom dziecka2) Dać pieniądze rodzinie Krzyśka3) Kupić za nie dodatkowe kwiaty i znicze które będzie można zapalić w innym terminie, czy nawet w rocznicę.4) Przeznaczyć zebrane pieniądze na następny forumowy zlot.Jako, że jestem jedynie osobą, która zebrała od was pieniążki to absolutnie nie chciałbym decydować za was. Dlatego też proszę Scotiego, o przygotowanie ankiety. Zdecydujmy demokratycznie, co najlepiej z nimi zrobić. Jeśli ktoś ma inne sensowne propozycje poza czterema które wymieniłem proszę o dopisanie.I jeszcze w kwestii pogrzebu dziś. Zapewne sporo osób wykruszy się z jazdy motocyklem przez pogodę i przyjedzie samochodem lub wcale. Pogoda ma się poprawić, ale dajcie znać. 0 Cytuj Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HAYABUSA Opublikowano 1 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2012 My będziemy napewno motorem.Ludziska nie wymiękajcie,hołd trzeba oddać za miłość do pasji. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adany_76 Opublikowano 1 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2012 wracam właśnie z warszawy całą drogę powrotną leje ale nad łowiczem gdzie właśnie jestem , już widać przejaśnienia . Do południa się wypogodzi . Melduję obecność na motocyklu 0 Cytuj Na drodze spotykam się z masą nieodpowiedzialności,Wielu ludzi jeździ po wariacku, nie przestrzegają znaków,Ani ograniczeń prędkości, nie mają za grosz wyobraźni.Aż czasami ciężko ich wyprzedzić.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek Opublikowano 1 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2012 Scoti wczoraj dał fajną propozycje z nagrobkiem.Znaczek motocyklisty,logo - coś w tym kierunku. 0 Cytuj Miałeś wypadek? Pomogę uzyskać odszkodowanie z OC sprawcy. 501-629-877 http://www.autopowypadku.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Julka Opublikowano 1 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2012 nie jesteśmy z cukru! lecimy motocyklami - Krzysiek sobie pogody nie wybierał na ten dzień, ale koleżanki i kolegów owszem. 0 Cytuj Nie dyskutuj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aidekk Opublikowano 1 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2012 Thx Krzysiek! Nie można pamiętać wszystkiego...Reasumując, wczoraj padły następujące propozycje:1) Przeznaczyć to co zostanie na jakiś dom dziecka2) Dać pieniądze rodzinie Krzyśka3) Kupić za nie dodatkowe kwiaty i znicze które będzie można zapalić w innym terminie, czy nawet w rocznicę4) Przeznaczyć zebrane pieniądze na następny forumowy zlot5) Dodatek/wstawka do nagrobka z logo motocyklisty / tablica pamiątkowa My będziemy napewno motorem.Ludziska nie wymiękajcie,hołd trzeba oddać za miłość do pasji.Ja także tak jak pisałem na 100% będę na moto bez względu na pogodę. Wiem, że gdyby to był mój pogrzeb to Krzysiek na 100% by przyjechał na moto... 0 Cytuj Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario Opublikowano 1 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2012 Scoti wczoraj dał fajną propozycje z nagrobkiem.Znaczek motocyklisty,logo - coś w tym kierunku.Popieram, jeśli oczywiście rodzina nie będzie miała nic przeciwko.Ogólnie, przydałby się skarbnik, który będzie opiekował się finansami i na bieżąco się tym zajmował. Jeśli będzie trzeba kupić świeczki, jakiś symbol motocyklisty, czy coś innego, np. drobny prezent na ślub,założy sobie temat i będzie informował wszystkich ile i na co zostało przeznaczone.Będzie można oprócz gotówki, jemu bezpośrednio przelewać na konto,a listy będą upubliczniane, żeby nie było niedomówień. 0 Cytuj Części do samochodów osobowych i dostawczych | Allegro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ridrick Opublikowano 1 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2012 Tak jak piszecie coś od nas na nagrobku jeśli się rodzina zgodzi.Będę motocyklem w oczojebnej przeciw-deszczówce jeśli będzie padać 0 Cytuj Motocyklistą nie staniesz się z chwilą kupna motocykla !!! Jest to pasja, którą trzeba poczuć całym sercem, rodzi się pewien rodzaj więzi 'człowiek-maszyna', dająca sens życiu i uczucie wolności jakiej nikt nie jest w stanie dać nam na tym świecie. Pasja ta staje się najmocniejszym narkotykiem, który rządzi naszym życiem. Nawet gdy ją porzucimy zostawia za sobą pustkę, jakiej nie da się wypełnić niczym innym !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniuś Opublikowano 1 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2012 Ja wczoraj nie mogłem podjechać ale dałem składke MIHAŁOWI, a dzisiaj będę na 100% na moto nawet jak by pioruny waliły, nie straszna mi woda przecież deszcz to też pogoda do zobaczenia pod CZMP 0 Cytuj _________________________________________ Nie szukam śmierci! ... ja gonię swoje marzenia!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aidekk Opublikowano 1 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2012 a listy będą upubliczniane, żeby nie było niedomówień.Jeśli chcecie upublicznię listę - nie widzę problemów, zastanawiam się tylko po co... no ale głosujcie i jak tam chcecie. Co do skarbnika, skoro raz zebrałem pieniążki i moja gęba zaczęła być rozpoznawalna jako tego od wymuszeń i haraczy to myślę, że mógłbym się charytatywnie podjąć tej funkcji. Oczywiście, jeśli nie macie nic przeciwko. Mam wolny moto - daleko nie ucieknę Do Scoti & Suchy: może zrobić nowy wątek i podać kandydatury na skarbnika i zrobić głosowanie? Ja wczoraj nie mogłem podjechać ale dałem składke MIHAŁOWI, a dzisiaj będę na 100% na moto nawet jak by pioruny waliły, nie straszna mi woda przecież deszcz to też pogoda do zobaczenia pod CZMP Mihał nie przepił - składka dotarła i mam Cię na liście darczyńców 0 Cytuj Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndrzejCBR Opublikowano 1 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2012 Ja rowniez bede na moto nawet gdy zmokne to sie nie roztopie. Do zobaczenia. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scOti Opublikowano 1 Czerwca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2012 Ja jeszcze dostałem przelew od: _MICHAŁ_ I DAGA Jeśli chodzi o funkcje skarbnika - nie widzę problemu - ale to już na spokojnie po pogrzebieżyczyłbym sobie żeby takie zgranie towarzyszyło nam przy różnych okazjach - nie tylko tych smutnych 0 Cytuj "Motocykl to znak, że jego posiadacz nie utonął w szarości życia" Newsweek Polska Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario Opublikowano 1 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2012 Jeśli chcecie upublicznię listę - nie widzę problemów, zastanawiam się tylko po co... no ale głosujcie i jak tam chcecie.Wiesz, choćby po to żeby nikt nie musiał się zastanawiać, ile, komu, na co, patrzysz na listę i bez pytania się kogokolwiek - wszystko wiadomo.Oczywiście, to na co będzie wydane będzie omawiane w osobnych wątkach. 0 Cytuj Części do samochodów osobowych i dostawczych | Allegro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dzejdzej Opublikowano 1 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2012 Tez wpadam na moto 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek Opublikowano 1 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2012 Msza będzie w kaplicy na cmentarzu. Czy z kościoła orszak. 0 Cytuj Miałeś wypadek? Pomogę uzyskać odszkodowanie z OC sprawcy. 501-629-877 http://www.autopowypadku.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pavulon Opublikowano 1 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2012 Będziemy na moto, nawet jakby padało, to nie rekreacja czy rozrywka tylko pożegnanie.A co do kasy, to opcja oznaczenia pomnika jakimś logo motocyklisty znaczkiem, jest bardzo fajna i jeszcze mi się nie zdarzyło widząc taki znaczek na nagrobku żeby nie przystanąć na chwilę refleksji, ale taką decyzję powinna podjąć rodzina, bo to oni na tym cmentarzu będą teraz codziennie.Moim zdaniem resztę pieniędzy powinniśmy oddać rodzinie i poprosić ich o jakiś emblemat na pomniku, jednocześnie oferując wszelką pomoc w realizacji tego pomysłu. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi