Skocz do zawartości

Track Day by FŁM #2 edycja 9.05.2019

Rekomendowane odpowiedzi

Stowarzyszenie FŁM
Opublikowano

1311907428_happycheeseloversday(2).thumb.png.cc48aef42bbf1ae024db87d2d66e743f.png

Chcesz spróbować torowania, ale masz obawy czy podołasz?
Myślisz o tym, ale nigdy się nie zdecydowałeś?
Chcesz pojeździć w świetnym towarzystwie?
- Możesz wjechać na tor z nami i poczuć jak to jest, bo Twoje bezpieczeństwo jest dla nas ważne! :)

Zapraszamy na 2. edycję FŁM Track Day na Tor Łódź za jedyne 89zł!

🎯 Będzie z nami Robert Chmielewski z Centrum Edukacji Turbo jako instruktor do konsultacji :)

Listę pozostałych partnerów oraz szczegóły wydarzenia podamy wkrótce.

UWAGA! Liczba miejsc ograniczona, zapisy przyjmujemy tylko i wyłącznie poprzez formularz: https://goo.gl/forms/AzWOOggxnNO3St2E2

------
🎯 Potwierdzenie uczestnictwa przyjdzie na wskazany w formularzu email. Prosimy przed wysłaniem zgłoszenia o sprawdzenie poprawności wpisanych danych.
------
🎯 Po otrzymaniu potwierdzenia uczestnictwa czekamy 3 dni na dokonanie wpłaty. Po tym terminie na Twoje miejsce wskakuje osoba z listy rezerwowej.
------
🎯 Wypełnienie formularza ze zgłoszeniem, nie jest jednoznaczne z rezerwacją miejsca. Wydarzenie priorytetowo traktuje osoby, które są użytkownikami Forum Łódzkich Motocyklistów.

Opublikowano

chetnie, ale pewnie znow bym wylecial za wydech:lol:

Opublikowano

Kiedy można się spodziewać maila?😉

Opublikowano

podpinam się pod post kolegi wyżej - nie mam emaila - gdzie i jak wpłacić ?

Stowarzyszenie FŁM
Opublikowano

Dziś powinniście otrzymać wiadomości :)

Mamy jeszcze wolne miejsca, więc zgłaszajcie się! Taka impreza nie może Was ominąć :moto:

Opublikowano

Żeby tylko pogoda dopisała, bo na chwilę obecną się nie zapowiada :(

" The helmet hides feelings that cannot be understood " - A. Senna

Opublikowano
9 godzin temu, Lucass napisał:

Żeby tylko pogoda dopisała, bo na chwilę obecną się nie zapowiada :(

Właśnie, a co w przypadku złej pogody :) ? Impreza będzie w innym terminie czy jeździmy w trudnych warunkach atmosferycznych :) ?

Opublikowano
21 godzin temu, MaDDoggY napisał:

co w przypadku złej pogody :) ?

Niestety, póki co prognozy nie są sprzyjające :unsure:.

21 godzin temu, MaDDoggY napisał:

czy jeździmy w trudnych warunkach atmosferycznych :) ?

Oby nie. Mam cichą nadzieję, że się tak nie stanie :wacko:.

Opublikowano

Jeśli mamy opony drogowe lub wet'y to na mokrym też można się pobawić. Kiedyś jeździłem w takich warunkach. To przed motocyklami to mega kałuża :)

DSC_0066.JPG

Opublikowano

Mam nadzieję że aż tak źle to nie będzie:)  ostatnie prognozy mówią że ma być pochmurni i rześko ale podać niby nie ma...

Opublikowano

Mam nadzieję że chociaż będzie sucho a chłodno to sobie może być.

Opublikowano

Dziękuję organizatorom za mile  spędzony czas z Wami i uczestnikami imprezy. Było jak zawsze mega ,niech żałuje ten co nie był .