Stowarzyszenie FŁM Opublikowano 28 Kwietnia 2019 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2019 Chcesz spróbować torowania, ale masz obawy czy podołasz? Myślisz o tym, ale nigdy się nie zdecydowałeś? Chcesz pojeździć w świetnym towarzystwie? - Możesz wjechać na tor z nami i poczuć jak to jest, bo Twoje bezpieczeństwo jest dla nas ważne! Zapraszamy na 2. edycję FŁM Track Day na Tor Łódź za jedyne 89zł! 🎯 Będzie z nami Robert Chmielewski z Centrum Edukacji Turbo jako instruktor do konsultacji Listę pozostałych partnerów oraz szczegóły wydarzenia podamy wkrótce. UWAGA! Liczba miejsc ograniczona, zapisy przyjmujemy tylko i wyłącznie poprzez formularz: https://goo.gl/forms/AzWOOggxnNO3St2E2 ------ 🎯 Potwierdzenie uczestnictwa przyjdzie na wskazany w formularzu email. Prosimy przed wysłaniem zgłoszenia o sprawdzenie poprawności wpisanych danych. ------ 🎯 Po otrzymaniu potwierdzenia uczestnictwa czekamy 3 dni na dokonanie wpłaty. Po tym terminie na Twoje miejsce wskakuje osoba z listy rezerwowej. ------ 🎯 Wypełnienie formularza ze zgłoszeniem, nie jest jednoznaczne z rezerwacją miejsca. Wydarzenie priorytetowo traktuje osoby, które są użytkownikami Forum Łódzkich Motocyklistów. 4 Cytuj
Mrozu Opublikowano 2 Maja 2019 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2019 chetnie, ale pewnie znow bym wylecial za wydech 0 Cytuj
juri1977 Opublikowano 2 Maja 2019 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2019 Kiedy można się spodziewać maila?😉 0 Cytuj
YNC Opublikowano 4 Maja 2019 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2019 podpinam się pod post kolegi wyżej - nie mam emaila - gdzie i jak wpłacić ? 1 Cytuj
Stowarzyszenie FŁM Opublikowano 6 Maja 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2019 Dziś powinniście otrzymać wiadomości Mamy jeszcze wolne miejsca, więc zgłaszajcie się! Taka impreza nie może Was ominąć 0 Cytuj
Lucass Opublikowano 7 Maja 2019 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2019 Żeby tylko pogoda dopisała, bo na chwilę obecną się nie zapowiada 0 Cytuj " The helmet hides feelings that cannot be understood " - A. Senna
MaDDoggY Opublikowano 7 Maja 2019 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2019 9 godzin temu, Lucass napisał: Żeby tylko pogoda dopisała, bo na chwilę obecną się nie zapowiada Właśnie, a co w przypadku złej pogody ? Impreza będzie w innym terminie czy jeździmy w trudnych warunkach atmosferycznych ? 0 Cytuj
PeZet Opublikowano 8 Maja 2019 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2019 21 godzin temu, MaDDoggY napisał: co w przypadku złej pogody ? Niestety, póki co prognozy nie są sprzyjające . 21 godzin temu, MaDDoggY napisał: czy jeździmy w trudnych warunkach atmosferycznych ? Oby nie. Mam cichą nadzieję, że się tak nie stanie . 0 Cytuj
arteklik Opublikowano 8 Maja 2019 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2019 Jeśli mamy opony drogowe lub wet'y to na mokrym też można się pobawić. Kiedyś jeździłem w takich warunkach. To przed motocyklami to mega kałuża 3 Cytuj
MaDDoggY Opublikowano 8 Maja 2019 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2019 Mam nadzieję że aż tak źle to nie będzie:) ostatnie prognozy mówią że ma być pochmurni i rześko ale podać niby nie ma... 0 Cytuj
Bujak08 Opublikowano 8 Maja 2019 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2019 Mam nadzieję że chociaż będzie sucho a chłodno to sobie może być. 0 Cytuj
Mikado33 Opublikowano 11 Maja 2019 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2019 Dziękuję organizatorom za mile spędzony czas z Wami i uczestnikami imprezy. Było jak zawsze mega ,niech żałuje ten co nie był . 3 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi