Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. mlody Opublikowano 25 Kwietnia 2019 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2019 Hej Przyszedł czas i na mnie. Żenię się i wraz z moją przyszłą żoną chcielibyśmy Was serdecznie zaprosić na nasz ślub 21go czerwca 2019 (piątek po Bożym Ciele) o godz. 17:00 w kościele pw. Św. Antoniego przy ul. Padewskiego 4. Sala weselna „Szmaragdowy Ogród”, Konstantynów Łódzki, ul. Niesięcin 25a. Odprowadzaliśmy niejednego motocyklistę do ślubnego kobierca i teraz sami prosimy Was o taką obstawkę Bardzo podobają nam się tego typu akcje, dlatego byłoby nam mega miło, gdybyście się stawili i towarzyszyli nam w tym dniu. Na tę chwilę tylko informuję, natomiast więcej szczegółów podam bliżej terminu. Mam nadzieję, że będziemy mogli na Was liczyć w tym (podobno) najważniejszym dla nas dniu Oczywiście dla każdego znajdą się jakieś %% LWG! 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucass Opublikowano 7 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2019 Widzę że temat trochę umarł, a to juz nie długo. Ja oczywiście bede 😃 0 Cytuj " The helmet hides feelings that cannot be understood " - A. Senna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mlody Opublikowano 12 Czerwca 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2019 Wow ! Przyznam, że nie liczyłem na aż tak duże zainteresowanie tematem Wiem, że to długi weekend i wiem, że to piątek, ale naprawdę nikt? Łukasz - dzięki! Ty to akurat musisz być O ile ktoś się zdecyduje, plan byłby taki: Spotykamy się w miejscu czwartkowych spotów. Wyjazd po Pannę młodą o 15:15. Później ruszamy trasą W-Z na Olechów: Ok 16:15 wyjeżdżamy do kościoła przy ul. Padewskiego 4 (ale wjeżdżamy od ul. Bydgoskiej): Po mszy jedziemy na salę - Szmaragdowy Ogród - Konstantynów Łódzki ul. Niesięcin 25a: I to by było na tyle. Trasa raczej szybka i prosta, bez zbędnego grzania maszyny Mam nadzieję , że jednak ktoś się zdecyduje towarzyszyć mi w tej drodze. LWG! 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wolf Opublikowano 14 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2019 Pracująca sobota, ale jeśli nic się nie wydarzy i wyjdę o czasie to może zdążę podjechać. Gratulacje 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kosmaty Opublikowano 14 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2019 modro, jak nic się nie posra to będę, gix nadal wali marchewy? :p 0 Cytuj https://www.hondapark.pl/pl/motocykle.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mlody Opublikowano 14 Czerwca 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2019 Wolf to nie sobota tylko piateczek pamietaj Kosmaty chociaz Ty przyjedziesz:) jednoosobowa obstawka tez bedzie kozak gikser wali dalej z komina, ale juz troche za dlugo na jednym moto wiec czas na zmiany. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AgaJaga Opublikowano 14 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2019 Pracuję do 15 postaram się być 😁 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mlody Opublikowano 14 Czerwca 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2019 Dzieki Aga jakbyś sie nie wyrobiła to wpadaj na olechów 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aras sieżyje Opublikowano 18 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2019 Zapisane w kajecie 😎😀 na razie wychodzi na to że będę ☺ 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mlody Opublikowano 18 Czerwca 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2019 Dzieki Aras. Ja juz powoli szykuje % 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AgaJaga Opublikowano 20 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2019 To z kim się jutro widzimy 😀 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mlody Opublikowano 20 Czerwca 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2019 Ja bede napewno trzymam kciuki, ze jeszcze pare osob tez ma podobne plany:) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Scorpion Opublikowano 20 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2019 Piszę się. Jakieś baloniki będą na moto? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AgaJaga Opublikowano 20 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2019 Młody ładną pogodę zamów 😁 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robaszek Opublikowano 20 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2019 A po weselu motor na sprzedaż i zakup multipli w gazie by było więcej miejsca na rzeczy i by też teściowa się zmieściła😀 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mlody Opublikowano 20 Czerwca 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2019 44 minuty temu, Scorpion napisał: Piszę się. Jakieś baloniki będą na moto? Scorpion mowisz i masz ja bede mial ze sobą jakies balony i mocny sznurek 38 minut temu, AgaJaga napisał: Młody ładną pogodę zamów 😁 Aga juz pismo poszlo do odpowiednich ludzi ma byc pieknie. 32 minuty temu, Robaszek napisał: A po weselu motor na sprzedaż i zakup multipli w gazie by było więcej miejsca na rzeczy i by też teściowa się zmieściła😀 Robaszek zamiast multipli wole passata w tdi tylko wtedy tesciowa wedruje do bagaznika 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mlody Opublikowano 21 Czerwca 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2019 Tak tak to juz dzisiaj:) zapraszam wszystkich co moga i chca towarzyszyc mi w tej ostatniej drodze kawalera. Widzimy sie o 15 pod auchanem. LWG !!! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kosmaty Opublikowano 21 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2019 Specjalnie wziąłem wolne żeby być Wysłane z mojego LG-H870 przy użyciu Tapatalka 0 Cytuj https://www.hondapark.pl/pl/motocykle.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomahouk Opublikowano 21 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2019 (edytowane) Będę z tym że dołączę do was na Olechowie Edytowane 21 Czerwca 2019 przez tomahouk (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mlody Opublikowano 21 Czerwca 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2019 👍👍👍 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AgaJaga Opublikowano 21 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2019 Młody wszystkiego najlepszego Muszę zostać dłużej w pracy 😟 i się nie wyrobię 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mlody Opublikowano 21 Czerwca 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2019 Dzieki Aga no coz pogoda nie rozpieszcza ale na olechowie juz nie pada. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomahouk Opublikowano 21 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2019 Zdrowie Młodych 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebol Opublikowano 23 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2019 received_630727870766947.mp4 received_630727870766947.mp4 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mlody Opublikowano 24 Czerwca 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2019 Emocje już opadły i człowiek się ogarnął Panowie jak i Panie w imieniu moim jak i mojej żony dziękujemy Wam bardzo za przybycie. Mimo niedużej frekwencji było naprawdę głośno, ale szczególne podziękowania dla Sebola za strzały z komina jak i efektowne zużywanie opony tylnej dziękujemy Wam, że byliście z nami w tym dniu Dnia 21.06.2019 o 23:17, tomahouk napisał: Zdrowie Młodych Tomahowk, miło mi że wódeczka się przydała tego samego wieczora dzięki i pozdrawiamy Kosmaty też dzięki wielkie, bo widziałem, że kręciłeś filmiki po drodze. Jakbyś mógł to podeślij na fb to co masz Jeszcze raz wielkie dzięki 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi