Skocz do zawartości

wydarzenie_FLM_Tuchola.png

Zapraszamy na Zlot Forum Łódzkich Motocyklistów  - więcej informacji tutaj.

Historia edycji

kopalski

kopalski

Słyszałem już o sytuacjach, gdzie pracownik nie był informowany o tym, że jest monitorowany/ ma w samochodzie lokalizator gps. Uważam, że jeśli pracodawca nie ukrywa tego faktu przed pracownikiem, to wszystko jest w porządku. Gorzej jeśli monitorowanie odbywa się w innych celach niż tylko wpływ na lepsze wykonywanie obowiązków służbowych. Zresztą istnieją już gotowe rozwiązania do monitoringu osób https://www.gpsguardian.pl/oferta/monitoring-osob/. Z tym że głównie służą zapewnieniu bezpieczeństwa dzieciom i osobom starszym.

kopalski

kopalski

Słyszałem już o sytuacjach, gdzie pracownik nie był informowany o tym, że jest monitorowany/ ma w samochodzie lokalizator gps. Uważam, że jeśli pracodawca nie ukrywa tego faktu przed pracownikiem, to wszystko jest w porządku. Gorzej jeśli monitorowanie odbywa się w innych celach niż tylko wpływ na lepsze wykonywanie obowiązków służbowych. Zresztą istnieją już gotowe rozwiązania

image.png

kopalski

kopalski

Słyszałem już o sytuacjach, gdzie pracownik nie był informowany o tym, że jest monitorowany/ ma w samochodzie lokalizator gps. Uważam, że jeśli pracodawca nie ukrywa tego faktu przed pracownikiem, to wszystko jest w porządku. Gorzej jeśli monitorowanie odbywa się w innych celach niż tylko wpływ na lepsze wykonywanie obowiązków służbowych. Zresztą istnieją już gotowe rozwiązania do monitoringu osób https://www.gpsguardian.pl/oferta/monitoring-osob/. Z tym że głównie służą zapewnieniu bezpieczeństwa dzieciom i osobom starszym.

image.png

kopalski

kopalski

Słyszałem już o sytuacjach, gdzie pracownik nie był informowany o tym, że jest monitorowany/ ma w samochodzie lokalizator gps. Uważam, że jeśli pracodawca nie ukrywa tego faktu przed pracownikiem, to wszystko jest w porządku. Gorzej jeśli monitorowanie odbywa się w innych celach niż tylko wpływ na lepsze wykonywanie obowiązków służbowych.

• Dodaj nową pozycję...