MartaCrystal Opublikowano 21 Kwietnia 2019 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2019 Zapadla decyzja, Marta sie przeprowadza (wkrotce). Okolice majowki najpewniej. Czy jest tu ktos, kto moze pomoc z transportem niedobitek pudel, ksiazek, kuchennych rewolucji, ciuchow? Czyli: ma auto, ktore pomiesci takie kartony (jakas bagazowka, raczej nie osobowe) i ma troche czasu na jezdzenie/noszenie? Cene prosze podrzucac na priv. Jezdzenie na odcinku 5-6km w jedna i w druga, ale troche pudel jest. 0 Cytuj
żiru Opublikowano 30 Kwietnia 2019 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2019 Marta, jak nie znajdziesz ludzia z busem to są busy na minuty - googlnij Citybee, 0,99 za minutę, godzina 49 zł jakoś tak, a chętną duszę do targania to już raczej znajdziesz bez problemuWysłane z mojego CLT-L09 przy użyciu Tapatalka 0 Cytuj
MartaCrystal Opublikowano 1 Maja 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2019 Dzieki, wczoraj juz sie przeprowadzilam. 0 Cytuj
jaquzie Opublikowano 1 Maja 2019 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2019 To gdzie parapetòwka? 1 Cytuj W uszach szum, w oczach łzy, a na liczniku 33 😆
MartaCrystal Opublikowano 1 Maja 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2019 A na Della mam teraz blizej Okolice Felinskiego. 0 Cytuj
jaszczomb Opublikowano 1 Maja 2019 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2019 8 lat tam mieszkałem - okolica nienajgorsza 0 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi