Dirdi Opublikowano 29 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2012 Witam Mam pytanie, czy idzie oddać do lakiernika 1 lub 2 owiewki aby pomalował mi je na kolor oryginalny? Bo widziałem kilka opinii, że maluje się głównie całe motocykle. Pozdro 500 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ajejman Opublikowano 29 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2012 Czemu nie,ale tez zalezy czy jest to lakier dwu,czy troj warstwowy.Jak trojwarstwowy to moze byc problem z dobraniem odcienia.Ale to najlepiej lakiernika spytac :-) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adany_76 Opublikowano 29 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2012 wszystko można tylko trzeba dać jakiś element z właściwym odcieniem tzw. bazę żeby dobrać kolor 0 Cytuj Na drodze spotykam się z masą nieodpowiedzialności,Wielu ludzi jeździ po wariacku, nie przestrzegają znaków,Ani ograniczeń prędkości, nie mają za grosz wyobraźni.Aż czasami ciężko ich wyprzedzić.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dirdi Opublikowano 29 Maja 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2012 A orientujecie się ile mniejwięcej kosztowało by polakierowanie lewej strony czachy od Hondy Cbr F2? ;PDzięki za odpowiedź! 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blazej_jozwik Opublikowano 25 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2012 Stary temat, ale sie wypowiem. Ja lakierowałem 2 elementy, ale zostawiłem cały motocykl, żeby dobrze dobrać lakier. 250zl od elementu, miałem lakier trójwarstwowy, ale ładnie to wygląda 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi