MartaCrystal Opublikowano 17 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2019 (edytowane) Dzien dobry bardzo, Marta sprzeda spodnie, przy wyciaganiu z paczki oczywiście udało mi sie odpruć metkę. Ah. Spodnie założone RAZ, i są na mnie za duże. Marka: Bikers Gear Australia Numer modelu: KJ0014-10 Pancerz kolanowy o dwóch lub najwyższych kieszeniach - także zbroja HIP. Ochraniacz na kolana to 1621-1 oba kolana i biodra są zdejmowane. Wkładka z włókna aramidowego DuPont z włókien aramidowych w powierzchni uderzeniowej Rozmiar: 10 Wymiary: Obwód pasa: 76 cm Długość nogawki od pasa: 106 cm CENA: 80 zł. Produkt powystawowy. Kontakt na forum lub na priv - tam podam telefon Edytowane 17 Kwietnia 2019 przez MartaCrystal (wyświetl historię edycji) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpiu Opublikowano 17 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2019 Rezerwuję do wieczora. Da radę? Odezwę się ok 21. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MartaCrystal Opublikowano 17 Kwietnia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2019 OKejko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MartaCrystal Opublikowano 19 Kwietnia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2019 @karpiu no i jak, czy jednak spodnie zostawic dla kogos innego? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpiu Opublikowano 19 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2019 Przepraszam, wczoraj dopiero się pomierzyla i będą za duże. Pozdrawiam!Wysłane z mojego SM-G930F przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MartaCrystal Opublikowano 19 Kwietnia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2019 Dzieki za info, wiec dalej bede probowac je sprzedac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MartaCrystal Opublikowano 11 Maja 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2019 Podbijam, nadal aktualne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi