Maria Opublikowano 15 Kwietnia 2019 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2019 Witam wszystkich 😊w tym roku moją pasją jest jazda na motocyklu , swoją przygodę zaczynam na Hondzie cbr 😊 moja praca to fryzjerstwo 💇♀️w sobotę 20 kwietnia o godz 16 (wiem to prawie swięta) jadę do domu dziecka skrócić dzieciakom włoski 💇♂️💇♀️jadę na motocyklu i tak sobie pomyślałam ze fajnie sprawić dzieciakom frajdę i jechac w klika motocykli niech zobaczą , usiądą na waszych pięknych maszynach 🏍jeżeli ktoś z was miałby czas i ochotę pojechac tam ze mną to byłoby super chętnych proszę o kontakt ze mną 0 Cytuj
ArturGSX Opublikowano 15 Kwietnia 2019 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2019 Hejka! Który to dom dziecka? 0 Cytuj
MartaCrystal Opublikowano 16 Kwietnia 2019 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2019 Podlaczam pod zapytanie, ktory Dom dziecka? Bo planuje tez przeprowadzke, i chce to waszystko jakos pogodzic 0 Cytuj
AndrzejM Opublikowano 16 Kwietnia 2019 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2019 Spróbuję wygospodarować z godzinkę i dołączyć, doprecyzuj tylko skąd i dokąd :) 0 Cytuj Nie spieszy mi się, ale lubię jeździć
MartaCrystal Opublikowano 16 Kwietnia 2019 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2019 Dowiedzialam sie, ze to Lniana, dom malego dziecka. 0 Cytuj
AndrzejM Opublikowano 16 Kwietnia 2019 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2019 No to jeszcze ustalcie punkt zborny i godzinę zbiórki. 0 Cytuj Nie spieszy mi się, ale lubię jeździć
aras sieżyje Opublikowano 19 Kwietnia 2019 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2019 Jakiś konkrecik w sprawie ? To znajdę chwilkę i też bym podjechał . 0 Cytuj
AndrzejM Opublikowano 20 Kwietnia 2019 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2019 Aras jak masz chęć się chwilę przewietrzyć to spotkajmy się o 15:30 na BP. Jak organizatorka poda szczegóły to wpadniemy, jak nie to zrobimy mały przelocik. 0 Cytuj Nie spieszy mi się, ale lubię jeździć
Rekomendowane odpowiedzi