Blackwolf Opublikowano 14 Kwietnia 2019 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2019 (edytowane) Cześć wszystkim Miło mi tutaj zawitać, poznać nowych ludzi, dowiedzieć się więcej od tych z doświadczeniem i od tych, co tak jak i ja robią swoje pierwsze winkle. Włos już siwy na skroni i zaczynam dopiero realizować swoje marzenia. Fajnie będzie spotkać tutaj kogoś o podobnych zainteresowaniach. Na codzień zajmuję się szkoleniami jako trener i coach, a teraz tylko czekam na ładną pogodę, żeby dosiąść rumaka i pojeździć...hahahaha Do zobaczenia w słoneczne dni! pozdrawiam Edytowane 14 Kwietnia 2019 przez Blackwolf (wyświetl historię edycji) 1 Cytuj
MartaCrystal Opublikowano 14 Kwietnia 2019 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2019 Tez juz mam siwuski, ale jezdzic trzeba Witamy. 0 Cytuj
Pajmon Opublikowano 14 Kwietnia 2019 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2019 Powitać P.S. Im krótsze włoszy tym mniej widać siwych - widzę po sobie 0 Cytuj
Lancet Opublikowano 15 Kwietnia 2019 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2019 Czołem! 0 Cytuj "Be yourself, no matter what they say!" Sting
Hunter Opublikowano 16 Kwietnia 2019 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2019 No powitać Cię tutaj 0 Cytuj
A04 Opublikowano 16 Kwietnia 2019 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2019 EL-o 0 Cytuj Masz jakąś sprawę to napisz. Chcesz hejtować? To się bujaj..
Rekomendowane odpowiedzi