Buziak Opublikowano 4 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2019 Witam tak jak w temacie pożyczę na weekend majowy boczny kufer bax dwa boczne na mocowanie Monokey. Odwdzięczę się na pewno. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darek_Lodz Opublikowano 4 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2019 mam 2 boczne, nie używam na weekend dostępny jestem tylko wieczorami niestety, po 21 do późna, widzew. Troszeczkę porysowane, jeśli to nie problem to luz. Działają 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buziak Opublikowano 4 Kwietnia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2019 30 minut temu, Darek_Lodz napisał: mam 2 boczne, nie używam na weekend dostępny jestem tylko wieczorami niestety, po 21 do późna, widzew. Troszeczkę porysowane, jeśli to nie problem to luz. Działają Jak nie problem by pożyczyć. To będziemy w kontakcie. Jestem zainteresowany 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darek_Lodz Opublikowano 4 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2019 w sumie, jeśli chcesz - mogę je jutro do pracy wziąć na moto, to będę dostępny ogólnie na mieście. Jakby co nr masz (lub w moim profilu ) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buziak Opublikowano 4 Kwietnia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2019 1 godzinę temu, Darek_Lodz napisał: w sumie, jeśli chcesz - mogę je jutro do pracy wziąć na moto, to będę dostępny ogólnie na mieście. Jakby co nr masz (lub w moim profilu ) Jak już to po weekendzie. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darek_Lodz Opublikowano 4 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2019 (edytowane) aaa bo teraz doczytałem że weekend majowy a nie ten luz w kolejny czwartek planuje być na spocie, można sprawdzić czy pasują, bo nie wiem czy mamy te same uchwyty Edytowane 4 Kwietnia 2019 przez Darek_Lodz (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Edkow Opublikowano 16 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2019 (edytowane) Polecam sobie kupić, sam sobie w koncu w tym roku kupiłem bo wcześnieij również pożyczałem i faktycznie duża wygoda bo można ze sobą zapakować wiele rzeczy. Ogolnie warto przyrównać sobie kufer do motocykla bo wiadomo, ze nie na każdy motocykl będzie pasował każdy kufer.To czy będzie to kufer centralny czy boczny jest kwestią gustu, moim zdaniem wygodniejsze są boczne. https://kaskimotocyklowe.blogspot.com/2019/06/dobry-kufer-motocyklowy-czyli-jaki.html Edytowane 1 Września 2019 przez Edkow (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi