Darius Opublikowano 27 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2019 Witam, szukam garażu na motor najchętniej współdzielonego w okolicy Liściasta / Zgierska. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gary Opublikowano 27 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2019 Ostatnio widziałem ogłoszenie na tyłach małego warzywniaka (Liściasta 4/8). Dotyczyła miejsca w garażu podziemnym. Wiem, że ludziska trzymają coś na parkingu przykościelnym (Kościół przy Czereśniowej) albo wynajmują garaż w domkach jednorodzinnych na przeciwko. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darius Opublikowano 28 Marca 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2019 Dzięki Gary. Faktycznie kartka wisi tylko sie zgapiłem bo już numery telefonów zerwane wszystkie. Porozklejam swoje kartki 🙂 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gary Opublikowano 28 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2019 Może jeszcze gdzieś są porozwieszane? Tamtejsza Biedronka albo drugi sklep na tyłach bloku 4/8? Jeśli już nie ma numerów to pewnie jest spore "branie" na te miejsca 😕 Powodzenia w poszukiwaniach! 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shido Opublikowano 28 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2019 Z miejscami podziemnymi można iść jeszcze do spółdzielni, mogą mieć cynk, lub wręcz wolne miejsca.Wysłane z mojego LG-M250 przy użyciu Tapatalka 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gary Opublikowano 28 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2019 przypomniałem sobie jeszcze, że kawałek dalej w stronę Al. Włókniarzy jest parking strzeżony. Są w google maps:https://goo.gl/maps/sLNhTq5hpWF2 Ale nie znam warunków... kiedyś tam motocykle widziałem pod wiatą. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darius Opublikowano 28 Marca 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2019 Dzięki za podpowiedzi, skorzystam 🙂 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hubert Opublikowano 1 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2019 Dariusz, nie na "motor' tylko na motocykl. Zresztą po co ci garaż. najważniejsze jest wiesz co 0 Cytuj www.zadrozniak.com.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darius Opublikowano 1 Kwietnia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2019 ... dzidowanie 😉 W sprawie garażu cisza póki co więc wstawiam moto na parking strzeżony pod wiatę. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam_G Opublikowano 4 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2019 Jakbyś był zainteresowany okolicami Łagiewnicka/Tokarzewskiego to mam miejsce w blaszaku. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi