Darius Opublikowano 27 Marca 2019 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2019 Witam, szukam garażu na motor najchętniej współdzielonego w okolicy Liściasta / Zgierska. 0 Cytuj
gary Opublikowano 27 Marca 2019 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2019 Ostatnio widziałem ogłoszenie na tyłach małego warzywniaka (Liściasta 4/8). Dotyczyła miejsca w garażu podziemnym. Wiem, że ludziska trzymają coś na parkingu przykościelnym (Kościół przy Czereśniowej) albo wynajmują garaż w domkach jednorodzinnych na przeciwko. 1 Cytuj
Darius Opublikowano 28 Marca 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2019 Dzięki Gary. Faktycznie kartka wisi tylko sie zgapiłem bo już numery telefonów zerwane wszystkie. Porozklejam swoje kartki 🙂 0 Cytuj
gary Opublikowano 28 Marca 2019 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2019 Może jeszcze gdzieś są porozwieszane? Tamtejsza Biedronka albo drugi sklep na tyłach bloku 4/8? Jeśli już nie ma numerów to pewnie jest spore "branie" na te miejsca 😕 Powodzenia w poszukiwaniach! 0 Cytuj
Shido Opublikowano 28 Marca 2019 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2019 Z miejscami podziemnymi można iść jeszcze do spółdzielni, mogą mieć cynk, lub wręcz wolne miejsca.Wysłane z mojego LG-M250 przy użyciu Tapatalka 0 Cytuj
gary Opublikowano 28 Marca 2019 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2019 przypomniałem sobie jeszcze, że kawałek dalej w stronę Al. Włókniarzy jest parking strzeżony. Są w google maps:https://goo.gl/maps/sLNhTq5hpWF2 Ale nie znam warunków... kiedyś tam motocykle widziałem pod wiatą. 0 Cytuj
Darius Opublikowano 28 Marca 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2019 Dzięki za podpowiedzi, skorzystam 🙂 0 Cytuj
hubert Opublikowano 1 Kwietnia 2019 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2019 Dariusz, nie na "motor' tylko na motocykl. Zresztą po co ci garaż. najważniejsze jest wiesz co 0 Cytuj www.zadrozniak.com.pl
Darius Opublikowano 1 Kwietnia 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2019 ... dzidowanie 😉 W sprawie garażu cisza póki co więc wstawiam moto na parking strzeżony pod wiatę. 0 Cytuj
Adam_G Opublikowano 4 Sierpnia 2019 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2019 Jakbyś był zainteresowany okolicami Łagiewnicka/Tokarzewskiego to mam miejsce w blaszaku. 0 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi