AndrzejM Opublikowano 26 Marca 2019 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2019 Panowie (i panie ciągle się zapominam ), może ktoś wie gdzie w okolicach Łodzi mógłbym kupić uszczelkę z tematu? Podaję dodatkowo kod części 23163-06B00. Nie chce mi się czekać 4-5 dni na wysyłkę. 0 Cytuj Nie spieszy mi się, ale lubię jeździć
NIKT Opublikowano 26 Marca 2019 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2019 Kupowałem za 27 zeta w " Suzuki Grandys duo" czekałem 2 dni.. W czasie oczekiwania na uszczelkę warto wyczyścić wysprzęglik z korozji 0 Cytuj
AndrzejM Opublikowano 27 Marca 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2019 Czyli czekania nie uniknę. Dzięki za info, czyszczenie zostawię na weekend, może zdążę zakupić. Pozdrawiam 0 Cytuj Nie spieszy mi się, ale lubię jeździć
NIKT Opublikowano 28 Marca 2019 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2019 Dzwonilem i poprosili o meila.Napisalem wiec do grandysa meila z nr czesci i modelem moto, odeslali proforme i dane do przedplaty, odeslalem potwierdzenie zaplaty, za 2 dni info ze mozna odebrac i nawet nie wyszedlem z domu aby kupic. Mi czyszczenie zajelo z 1,5h wiec na luzie.Najgorzej bylo wyjac tloczek bo w manualu kaza sprezonym powietrzem ale.. Musialem szczypcami rozwierajacymi wyciagac. Warto tez odpowietrznik wymienic jak nigdy go nie wymieniales bo na nim tez mialem duzo korozji. Wysłane z mojego Luna przy użyciu Tapatalka 0 Cytuj
AndrzejM Opublikowano 29 Marca 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2019 Dzięki za podpowiedź z odpowietrznikiem, nie planowałem go wymieniać, ale koszt niewielki więc pewnie zmienię. Gorsze że uszczelka jeszcze nie została wysłana więc teraz profilaktycznie w kufrze wożę DOTa 0 Cytuj Nie spieszy mi się, ale lubię jeździć
AndrzejM Opublikowano 7 Kwietnia 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2019 Tak tylko w formie uzupełnienia bo temat do zamknięcia. Wymieniłem uszczelkę, ale to co było przy wysprzęgliku to klękajcie narody, tyle syfu co tam zastałem to dawno nie widziałem Szczęśliwie operacja zakończona powodzeniem 0 Cytuj Nie spieszy mi się, ale lubię jeździć
Rekomendowane odpowiedzi