AndrzejM Opublikowano 26 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2019 Panowie (i panie ciągle się zapominam ), może ktoś wie gdzie w okolicach Łodzi mógłbym kupić uszczelkę z tematu? Podaję dodatkowo kod części 23163-06B00. Nie chce mi się czekać 4-5 dni na wysyłkę. 0 Cytuj Nie spieszy mi się, ale lubię jeździć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NIKT Opublikowano 26 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2019 Kupowałem za 27 zeta w " Suzuki Grandys duo" czekałem 2 dni.. W czasie oczekiwania na uszczelkę warto wyczyścić wysprzęglik z korozji 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndrzejM Opublikowano 27 Marca 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2019 Czyli czekania nie uniknę. Dzięki za info, czyszczenie zostawię na weekend, może zdążę zakupić. Pozdrawiam 0 Cytuj Nie spieszy mi się, ale lubię jeździć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NIKT Opublikowano 28 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2019 Dzwonilem i poprosili o meila.Napisalem wiec do grandysa meila z nr czesci i modelem moto, odeslali proforme i dane do przedplaty, odeslalem potwierdzenie zaplaty, za 2 dni info ze mozna odebrac i nawet nie wyszedlem z domu aby kupic. Mi czyszczenie zajelo z 1,5h wiec na luzie.Najgorzej bylo wyjac tloczek bo w manualu kaza sprezonym powietrzem ale.. Musialem szczypcami rozwierajacymi wyciagac. Warto tez odpowietrznik wymienic jak nigdy go nie wymieniales bo na nim tez mialem duzo korozji. Wysłane z mojego Luna przy użyciu Tapatalka 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndrzejM Opublikowano 29 Marca 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2019 Dzięki za podpowiedź z odpowietrznikiem, nie planowałem go wymieniać, ale koszt niewielki więc pewnie zmienię. Gorsze że uszczelka jeszcze nie została wysłana więc teraz profilaktycznie w kufrze wożę DOTa 0 Cytuj Nie spieszy mi się, ale lubię jeździć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndrzejM Opublikowano 7 Kwietnia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2019 Tak tylko w formie uzupełnienia bo temat do zamknięcia. Wymieniłem uszczelkę, ale to co było przy wysprzęgliku to klękajcie narody, tyle syfu co tam zastałem to dawno nie widziałem Szczęśliwie operacja zakończona powodzeniem 0 Cytuj Nie spieszy mi się, ale lubię jeździć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi