Mysterio Opublikowano 28 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2012 Ac Sledź z Ozorkowa chyba w tej niebieskiej koszulce ale pewny nie jestem a drugi to nie wiem kto to był ale chłopaki naprawde wymiatali zaje***aż ciarki przechodziły jak patrzyłem na to z bliska:) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czupryn Opublikowano 28 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2012 Zgadza się, Śledziu był w niebieskiej koszulce .. Na chwilę do akcji wkroczył też młody Śledziu na olejaku z kanapą moro i przypalił kapcia (widać to na początku pierwszego filmiku) , tak że jak widać stunt jest u nich rodzinny 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaRRcin Opublikowano 28 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2012 czerwona f4is to Kryszpol z Parzeczewa 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GrubY Opublikowano 28 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2012 Też tak mi się wydaje że kryszpol.Zapraszam od czasu do czasu na dojazd tam się dzieje.A gsxr z moro siedzeniem chyba na allegro wisi 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaRRcin Opublikowano 29 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2012 szkoda ze nie wiedzialem o pokazie bo bym podjechal.. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mysterio Opublikowano 29 Maja 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2012 No chłopaki znaja sie na robocie naprawde rewelacja dla oka to co robili aż ciarki mi przechodziły jak na to patrzyłem z zazdrosci:P 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi