Siguri Opublikowano 22 Marca 2019 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2019 Hej, my w parze i od spraw internetowo - komputerowych jestem ja, czyli damska połowa 😊 Zaczynaliśmy od 'emzetek' więc - jak się domyślacie - było to ... za Niemca 😊. Po wielu latach przerwy, od jakiegoś czasu, po tym, jak nasze dzieci przesiadły się na własne pojazdy, wróciliśmy do dwóch kółek. I jest fajnie!!! Jak kiedyś!!! Podglądam Was jakiś czas, a teraz będzie już oficjalnie. Pozdrawiamy wszystkich 0 Cytuj
A04 Opublikowano 22 Marca 2019 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2019 EL-o 0 Cytuj Masz jakąś sprawę to napisz. Chcesz hejtować? To się bujaj..
Lancet Opublikowano 23 Marca 2019 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2019 Czołem - tylko w końcu które jest które? Bo się nie mogę połapać.😊 0 Cytuj "Be yourself, no matter what they say!" Sting
pafcio Opublikowano 9 Kwietnia 2019 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2019 Dnia 23.03.2019 o 18:17, Lancet napisał: Czołem - tylko w końcu które jest które? Bo się nie mogę połapać.😊 " Lekarz" 🤣. Cześć 0 Cytuj
Lancet Opublikowano 9 Kwietnia 2019 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2019 10 godzin temu, pafcio napisał: " Lekarz" 🤣. Cześć Nie lekarz tylko chirurg 😛😀 I oczywiście witam oboje! 0 Cytuj "Be yourself, no matter what they say!" Sting
Rekomendowane odpowiedzi