Rogal Opublikowano 17 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2019 Cześć Ludki! Trochę poszperałem za pomocy funkcji szukaj i prócz paru tematów gdzie można uchwyt kupić i jednego, w którym kosmaty sprzedaje swój, to za wiele nie znalazłem. Szukam uchwytu na telefon. Dobre, sprawdzonego, godnego polecenia, łatwego ale i pewnego w montażu. Szukam czegoś, co sprawi, że nie powtórzy się to... 0 Cytuj ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kosmaty Opublikowano 17 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2019 od lat używam w różnych sprzętach tego i gorąco polecam, za taką kasę jest mega w chust za***isty, nigdy nie wypadł mi tel. nawet jak nagrywałem filmik przy 299 ładowarka 2A też daje radę ładować przy włączonej transmisji danych, gps i muzyce 2 Cytuj https://www.hondapark.pl/pl/motocykle.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MartaCrystal Opublikowano 17 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2019 Ja z drugiej strony barykady, no nie ufam, po tym jak (na szczescie juz po!) zjezdzie z autostrady szukalam telefonu w rowie. Teraz mam dosc prosta domowa samorobke, ktora sklada sie z metalowego szkieletu pomalowanego na czarno i skreconego srubami do kierownicy, a w srodku jest po prostu wodoszczelny futeral. Da sie naladowac w trakcie jazdy i juz nie odfrunie moze nie wyglada jak te wyzej, ale spelnia zadanie. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shido Opublikowano 17 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2019 Ja mam taki:https://www.aliexpress.com/item/X-Type-Motorcycle-Stand-Phone-Holder-12V-USB-Charger-Power-Outlet-Socket-for-iPhone-6-6/32876975553.html?spm=2114.search0604.3.64.137d413d9536ac&ws_ab_test=searchweb0_0,searchweb201602_3_10065_10068_319_317_10696_10084_453_10083_454_10618_10304_10307_10820_10821_10301_537_536_10902_10843_10059_10884_10887_321_322_10103,searchweb201603_16,ppcSwitch_0&algo_expid=f4b5f02d-72a4-42dc-afcb-3a8f3940da96-9&algo_pvid=f4b5f02d-72a4-42dc-afcb-3a8f3940da96 Dobrze trzyma, ładuje mi lepiej niż sieciowa ładowarka: ruszam z 30% baterii, ekran rozjaśniony na maksa i nie wygaszający się przez całą drogę, Yanosik, Nawigacja, połączony bluetooth z interkomem i muzyka z radia internetowego, dojeżdżam i mam 100% baterii. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spajd Opublikowano 17 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2019 4 minuty temu, MartaCrystal napisał: Ja z drugiej strony barykady, no nie ufam, po tym jak (na szczescie juz po!) zjezdzie z autostrady szukalam telefonu w rowie. Teraz mam dosc prosta domowa samorobke, ktora sklada sie z metalowego szkieletu pomalowanego na czarno i skreconego srubami do kierownicy, a w srodku jest po prostu wodoszczelny futeral. Da sie naladowac w trakcie jazdy i juz nie odfrunie moze nie wyglada jak te wyzej, ale spelnia zadanie. A miałaś założoną tą dodatkową gumę? Ja też właśnie próbuje coś sensownego wybrać i skłaniam się do tego co poleca @kosmaty 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rogal Opublikowano 17 Marca 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2019 Koniecznie muszę coś wymyślać Panowie. Nie polecam tego: Śruba kontrująca zacisk ramion, odpuściła a efekt widać na zdjęciu z początku tematu. 0 Cytuj ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kosmaty Opublikowano 17 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2019 3 różnych moto 3 takie same uchwyty miałem i złego słowa nie powiem, a wolno nie jeżdżę, rozumiem że dokładnie taki miałaś?Wysłane z mojego LG-H870 przy użyciu Tapatalka 0 Cytuj https://www.hondapark.pl/pl/motocykle.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kosmaty Opublikowano 17 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2019 Rogal to co Ty masz to jest cienki plastik w porównaniu z xgripem, też bym temu nie zaufałWysłane z mojego LG-H870 przy użyciu Tapatalka 0 Cytuj https://www.hondapark.pl/pl/motocykle.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rogal Opublikowano 17 Marca 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2019 Kojarzę Twój styl jazdy @kosmaty + doświadczenie jakie masz z niejednego sklepu. Obejrzę kilka filmików na YT i zamówię to co polecasz. 1 Cytuj ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Langus92 Opublikowano 18 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2019 Ja niedawno kupiłem coś takiego https://allegro.pl/oferta/tankbag-motocyklowa-etui-telefon-magnes-polska-duz-7559800686?snapshot=MjAxOS0wMi0yNFQxMzoxNzoyOC45ODRaO2J1eWVyOzhlYjdiNDJlOGEyYjc2NjcwZjJhNDk2YjQ4NjBjMGRjOTJjY2MwNzgxZGMyMzdjNGE4Nzg4NThkMmE1ODVkNGY%3D Narazie daje radę, mieszcze telefon i dokumenty. Trzyma się dobrze baku 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SamotnyJeździec Opublikowano 18 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2019 Ja mam RAM i polecam! Pancerna konstrukcja, nie ma mowy, żeby telefon wypadł, całość metalowa, więc nawet jakbyś się wywalił nic się nie urwie, motocykl musiałby upaść na uchwyt żeby telefon się uszkodził. Dają dożywotnią gwarancję, ale tam po prostu nie ma się co popsuć, więc to raczej tylko chwyt marketingowy. Może i kosztuje troszkę więcej, ale dużo taniej niż telefon ;). Moja narzeczona miała tani chiński uchwyt i szukaliśmy kiedyś telefonu, więc ja odradzam, ale niektórzy chwalą też takie konstrukcje. 0 Cytuj https://www.facebook.com/pages/Jedź-i-biegnij/1595181267430737 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marci1N Opublikowano 18 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2019 2 sezony używałem podjebkę RAM typu xgrip i złego słowa nie powiem. W tym sezonie zaczynam testować quadlock. Po pierwszej jeździe bajka, montaż i demontaż tel jedną dłonią.. Trzyma mega pewnie ale też tani nie jest 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mrozu Opublikowano 19 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2019 Kupiles to gdzies w PL czy sciagales? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marci1N Opublikowano 19 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2019 Kupiłem że strony producenta https://www.quadlockcase.eu/collections/shop-moto Wysyłka free +jakiś rabat 10% po podaniu maila 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pajmon Opublikowano 19 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2019 Takie pytanko, a gdzie przy VFR masz zamiar to zamontować ? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kosmaty Opublikowano 19 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2019 To rozwiązanie ma 2 wady, montaż tylko obejmą I brak ładowarki, reszta ciekawaWysłane z mojego LG-H870 przy użyciu Tapatalka 0 Cytuj https://www.hondapark.pl/pl/motocykle.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marci1N Opublikowano 19 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2019 1 godzinę temu, Pajmon napisał: gdzie przy VFR masz zamiar to zamontować ? Uprzedzając pytanie... tak, zasłania niewielką część wskazań z pozycji kierowcy. Ramię pod uchwyt modziłem samodzielnie 15 minut temu, kosmaty napisał: montaż tylko obejmą Wbrew pozorom tworzywo bardzo solidne, też miałem obawy co do tego plastiku ale jestem w stanie mu zaufać 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kosmaty Opublikowano 19 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2019 Nie chodzi mi z czego tylko że nadaje się tylko pod pełną kiere,do sporta już nie zamontujeszWysłane z mojego LG-H870 przy użyciu Tapatalka 0 Cytuj https://www.hondapark.pl/pl/motocykle.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marci1N Opublikowano 19 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2019 Nie ma idealnych rozwiązań, każde ma swoje plusy i minusy. Ale dla chcącego nic trudnego 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pajmon Opublikowano 20 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2019 @Marci1N nawet, nawet to wygląda. Pytanko czy będziesz też tego używał jako nawigacji? Jeśli tak, to czy nie będzie za nisko? Ja mam montowane w trzpień widelca na ramieniu i momentami mógło by być wyżej 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marci1N Opublikowano 20 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2019 Do navi idealnie by było nad zegarami ale nie miałem pomysłu jak tam zamocować uchwyt. Obecnie tragedii nie ma szybkie spojrzenie na tel wystarczy 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychoslav Opublikowano 22 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2019 ja od siebie dodam tylko ze mam identyczny jak posiada kosmaty i nawet przy glebie/wypadku telefonu nie puscilo 0 Cytuj "proste drogi są dla szybkich motocykli, kręte dla szybkich motocyklistów" SV1000S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lesiu94 Opublikowano 23 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2019 Ja też w ostatnim czasie nabyłem taki sam, jaki poleca i używa Kosmaty. Po pierwszych testach jestem mega zadowolony. No i ma gniazdo usb😁 Dzisiaj na trasie sprawdze😉 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spajd Opublikowano 23 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2019 To i ja się pochwalę, zanabyłem w końcu taki sam jak podał @kosmaty i jestem bardzo zaskoczony na plus jakością wykonania całego zestawu:O...ważne by był to akurat ten bo podrób jest dużo rodzajów i z tego co wiem, nie wszystkie się tak dobrze spisują. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaquzie Opublikowano 23 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2019 Bo jak @kosmaty doradzi, to nie ma wuja we wsi. Tylko czasem gdy wypije gada od rzeczy A w temacie: uchwyt polecany przez Kosmata jest ok, sam używam, więc potwierdzam 2 Cytuj W uszach szum, w oczach łzy, a na liczniku 33 😆 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi