Skocz do zawartości

Historia edycji

nildur

nildur

Tak tyle co wiem to należy po prostu wejść od sklepu do sklepu i pytać się o ciuchy na lato z materiału typu mesh. Jak kolega napisał podobno wypinana warstwa przeciwdeszczowa również pomaga na chłodniejsze dni, więc się sprawdzi i tu i tu. 

Ja wracam po przerwie 4 letniej na moto, teraz na skuterku i integrala nie kupiłem tylko szczękowca i sprawuje się świetnie. Przy 80 km/h trochę głośno się zaczyna. 

Rękawice też widzę trochę się pozmieniało bo mają świetne wstawki z siatki mesh właśnie i dają radę. 

Zbroja na offroad ma być zbroją na offroad. Te kurtki, a nie zbroje myślę, że dobrze się sprawdzą. Teraz tylko znaleźć sklep który oferuje najlepszą cenę jakość. One dają świetną przewiewność, ale stając na światłach tak samo się człowiek gotuję. Tyle słyszałem, praktykę będę testować. 

nildur

nildur

Tak tyle co wiem to należy po prostu wejść od sklepu do sklepu i pytać się o ciuchy na lato z materiału typu mesh. Jak kolega napisał podobno wypinana warstwa przeciwdeszczowa również pomaga na chłodniejsze dni, więc się sprawdzi i tu i tu. 

Ja wracam po przerwie 4 letniej na moto, teraz na skuterku i integrala nie kupiłem tylko szczękowca i sprawuje się świetnie. Przy 80 km/h trochę głośno się zaczyna. 

Rękawice też widzę trochę się pozmieniało bo mają świetne wstawki z siatki mesh właśnie i dają radę. 

Zbroja na offroad ma być zbroją na offroad. Te kurtki, a nie zbroje myślę, że dobrze się sprawdzą. Teraz tylko znaleźć sklep który oferuje najlepszą cenę jakość. 

• Dodaj nową pozycję...