Marcin fz6n Opublikowano 10 Marca 2019 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2019 Siemanko wszystkich, krotko o mnie. Zaczynam dopiero swoja zabawe z motocyklem wcześniej doawiadczenie to romet ogar 205 i troche wsk 125 wiec pojecie jakies mam, wiadomo ze czasy sie zmienily i technika jazdy rowniez lecz zarazil mnie moj brat ktory jak go prosilem zabieral mnie na swojej sv650s piekne moto lecz nie moj gust i tak zaczela sie pierwsze mysli nad czyms powaznym wiec po dlugim rozpatrywaniu ogloszen i doczekaniu sie wieku w ktorym moge dosiasc motocykla, wybor padl na Yamaha fz6n do którego szybko sie przyzwyczailem, z racji tego ze to pierwsze moto i ze kiedys bedzie ta pierwsza wywrotka odrazu sie zabezpieczylen klatka, oraz nowymi oponkami, pogoda powoli dopisuje takze wszystkim forumowiczom zycze pięknej pogody i bezpiecznych podróży na swoich motocyklach. 0 Cytuj
A04 Opublikowano 11 Marca 2019 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2019 EL-o 1 Cytuj Masz jakąś sprawę to napisz. Chcesz hejtować? To się bujaj..
B3DNAR Opublikowano 12 Marca 2019 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2019 #szacuneczek 1 Cytuj Bednar Moto: https://www.youtube.com/channel/UCQm5eRSQ6IGDfC-RD3k62Ow
Lancet Opublikowano 14 Marca 2019 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2019 Czołem! 1 Cytuj "Be yourself, no matter what they say!" Sting
Rekomendowane odpowiedzi