barto09 Opublikowano 9 Marca 2019 Zg艂o艣 Opublikowano 9 Marca 2019 Cze艣膰 panowie i panie! Nowy wilk na horyzoncie tego forum, mam nadziej臋, 偶e wsp贸艂praca b臋dzie bezproblemowa :). Co prawda jestem z Warszawy, ale d艂ugi czas mieszka艂em w 艁odzi. Postanowi艂em do was do艂膮czy膰 z racji fajnej kultury forum, du偶ej dozy nowej wiedzy, jak膮 znalaz艂em (szczeg贸lnie przed zakupowej) oraz to, 偶e planuje zakupi膰 motocykl w regionie 艂贸dzkim, wi臋c b臋d臋 wdzi臋czny za pomocn膮 d艂o艅, porad臋. 聽 X-lat temu 艣miga艂em na moto Yamaha XJ600N (96') lecz niestety zdech艂a 艣mierci膮 naturaln膮 :P. Obecnie szykuj臋 si臋 do tego sezonu testuj膮c r贸偶ne nowo艣ci oraz do zakupu moto. A d艂uga przerwa w je藕dzie na moto tym bardziej do tego motywuje...A na oku mam Benelli Leoncino, kt贸ry mnie urzek艂 na tegorocznym Warsaw Motorcycle Show. LWG! 0 Cytuj
A04 Opublikowano 9 Marca 2019 Zg艂o艣 Opublikowano 9 Marca 2019 EL-o 0 Cytuj Masz jak膮艣 spraw臋 to napisz. Chcesz hejtowa膰? To si臋 bujaj..聽
Lancet Opublikowano 14 Marca 2019 Zg艂o艣 Opublikowano 14 Marca 2019 Czo艂em! 0 Cytuj "Be yourself, no matter what they say!" Sting
Rekomendowane odpowiedzi
Do艂膮cz do dyskusji
Mo偶esz doda膰 zawarto艣膰 ju偶 teraz a zarejestrowa膰 si臋 p贸藕niej. Je艣li posiadasz ju偶 konto, zaloguj si臋 aby doda膰 zawarto艣膰 za jego pomoc膮.