Skocz do zawarto艣ci

Zapraszamy do galerii zdj臋膰 z Rozpocz臋cia Sezonu Motocyklowego w 艁odzi; - wi臋cej informacji tutaj.

banner_galeria.png

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cze艣膰 panowie i panie!

Nowy wilk na horyzoncie tego forum, mam nadziej臋, 偶e wsp贸艂praca b臋dzie bezproblemowa :). Co prawda jestem z Warszawy, ale d艂ugi czas mieszka艂em w 艁odzi. Postanowi艂em do was do艂膮czy膰 z racji fajnej kultury forum, du偶ej dozy nowej wiedzy, jak膮 znalaz艂em (szczeg贸lnie przed zakupowej) oraz to, 偶e planuje zakupi膰 motocykl w regionie 艂贸dzkim, wi臋c b臋d臋 wdzi臋czny za pomocn膮 d艂o艅, porad臋.

X-lat temu 艣miga艂em na moto Yamaha XJ600N (96') lecz niestety zdech艂a 艣mierci膮 naturaln膮 :P. Obecnie szykuj臋 si臋 do tego sezonu testuj膮c r贸偶ne nowo艣ci oraz do zakupu moto. A d艂uga przerwa w je藕dzie na moto tym bardziej do tego motywuje...A na oku mam Benelli Leoncino, kt贸ry mnie urzek艂 na tegorocznym Warsaw Motorcycle Show.

LWG!

Opublikowano

Powita膰聽:wink:

Opublikowano

EL-o

Masz jak膮艣 spraw臋 to napisz. Chcesz hejtowa膰? To si臋 bujaj..聽

Opublikowano

Siemano聽

Opublikowano

Siemanko :)

Opublikowano

Powita膰聽馃憡

Opublikowano

Czo艂em!

"Be yourself, no matter what they say!"

Sting

Do艂膮cz do dyskusji

Mo偶esz doda膰 zawarto艣膰 ju偶 teraz a zarejestrowa膰 si臋 p贸藕niej. Je艣li posiadasz ju偶 konto, zaloguj si臋 aby doda膰 zawarto艣膰 za jego pomoc膮.

Go艣膰
Dodaj odpowied藕 do tematu...

×   Wklejono zawarto艣膰 z formatowaniem.   Usu艅 formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odno艣nik zosta艂 automatycznie osadzony.   Przywr贸膰 wy艣wietlanie jako odno艣nik

×   Przywr贸cono poprzedni膮 zawarto艣膰.   Wyczy艣膰 edytor

×   Nie mo偶esz bezpo艣rednio wklei膰 grafiki. Dodaj lub za艂膮cz grafiki z adresu URL.

• Dodaj now膮 pozycj臋...