Topaz Opublikowano 28 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2012 (edytowane) Może kogoś to zainteresuje BUDMAT Drift Show Edytowane 28 Maja 2012 przez Suchy-wolk Dodany plakat. (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj |'^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^|*||__|-TEAM MONSTER ENERGY- |*||''|";\,____|__...__...__by_Kawasaki ___|*||_|_|,,..,,,,]|""(@)''(@)'''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''(@)(@)** (@) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adany_76 Opublikowano 28 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2012 w niedzielę wybieramy się z kumplem . na moto czywiście , jak ktoś chce się podłączyć to zapraszamy 0 Cytuj Na drodze spotykam się z masą nieodpowiedzialności,Wielu ludzi jeździ po wariacku, nie przestrzegają znaków,Ani ograniczeń prędkości, nie mają za grosz wyobraźni.Aż czasami ciężko ich wyprzedzić.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suchy-wolk Opublikowano 28 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2012 Chyba wpadnę tam w niedzielę, aczkolwiek nie wiem jak to cenowo wypada - bilet jest dwu-dniowy czy jedno? 0 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adany_76 Opublikowano 28 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2012 marcin płatny jest koncert w sobotę a tak wstęp wolny 0 Cytuj Na drodze spotykam się z masą nieodpowiedzialności,Wielu ludzi jeździ po wariacku, nie przestrzegają znaków,Ani ograniczeń prędkości, nie mają za grosz wyobraźni.Aż czasami ciężko ich wyprzedzić.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suchy-wolk Opublikowano 28 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2012 marcin płatny jest koncert w sobotę a tak wstęp wolnyUps! Wychodzi na to, że mnie głowa boli bardziej dzisiaj niż myślałem - przyznaję rację 0 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aidekk Opublikowano 28 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2012 Niedziela ja + plecaczek piszemy się motongiem :)Kto jeszcze? 0 Cytuj Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strozz Opublikowano 28 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2012 Właśnie moja druga połowa powiedziała: "A jedź w pi..u". Więc jadę 0 Cytuj www.motormania.com.pl Mój zecioR... http://motocykle-lodz.pl/gallery/image/565-zecior-ready/ ...tak brzmi: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Peteski Opublikowano 28 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2012 No ja będę już od samego rana w sobotę bo w organizacji tam siedzę wracam w niedzielę po wszystkim na moto więc jak coś to się z chęcią dołączę a co do samej imprezy to może i trasa nie jest za fajna ale patrząc na przygotowania i promocję to mogę obiecać dobrą zabawę i show dla wszystkich maniaków 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suchy-wolk Opublikowano 29 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2012 Dobra panowie i panie - proponuję o jakieś 9.45 się spotkać i o 10.00 wyjechać, aby zaliczyć Drift TAXI oraz Pokaz motocykli freestylowy Cross Show. Kumpel poleca taką trasę (podobno nie dziurawa i szybka) - mapa 0 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strozz Opublikowano 29 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2012 Like U wish, mnie tam pasuje 0 Cytuj www.motormania.com.pl Mój zecioR... http://motocykle-lodz.pl/gallery/image/565-zecior-ready/ ...tak brzmi: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aidekk Opublikowano 30 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2012 Czy 106 KM przez Kutno czy 117 przez Łowicz to praktycznie bez różnicy. Co do dziur, od Łowicza jest faktycznie ładna nowa droga ale do Łowicza to nie wiem. Wiem za to, że trasa na Piątek za równa nie jest. 0 Cytuj Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Peteski Opublikowano 30 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2012 Oby tylko pogoda dopisała!!! nie ważne jaką drogą się śmignie...:)ważne żeby było przyjemnie 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Toschie Opublikowano 31 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2012 Sobota czy niedziela ?Ja ruszam w sobotę i wracam w niedziele 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scOti Opublikowano 31 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2012 ja niestety nie lecę - ale foty i filmiki chętnie zobaczę jak byście zrobili 0 Cytuj "Motocykl to znak, że jego posiadacz nie utonął w szarości życia" Newsweek Polska Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aidekk Opublikowano 1 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2012 Chciałbym zdążyć na kwalifikacje na godz 10;00. W takim razie, trzeba by wyjechać koło 8;00. Czy ktoś się pisze tak wcześnie? Oczywiście jak będzie pogoda to moto, no a jak nie to lecim katamaranem :(Co do zbiórki - proponuję parking w Strykowie (ten dla ciężarówek nad zalewem koło tamy) 0 Cytuj Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grinch Opublikowano 1 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2012 Jak na razie to pogoda się raczej nie zapowiada 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aidekk Opublikowano 1 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2012 Jak na razie to pogoda się raczej nie zapowiadaJuż się zapowiada, pogoda zmienna jest teraz i nie wiadomo co będzie. Tak czy inaczej, jak będzie padać bierzemy parasol i lecim katamaranem 0 Cytuj Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Peteski Opublikowano 1 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2012 Słuchajcie...jak ktoś chętny to może uda mi się coś ogarnąć jeżeli chodzi o drift taxi...nie wiem, ile osób będzie chętnych, stad nie mogę nic obiecać ale pogadam z chłopakami to może jakiś rabacik fajny będzie ...jak coś to dzwonić do mnie na kom ( 600-212-284 albo 531-531-353)...ja jestem od soboty rano do niedzieli do końca 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Toschie Opublikowano 2 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2012 Hejka Ja coś szukać mnie u Wosia - BEman sponsor Nissan 200sx.Pozdrawiam 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MateuszZR7 Opublikowano 2 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2012 HejkaJa coś szukać mnie u Wosia - BEman sponsor Nissan 200sx.PozdrawiamA ty byłeś swoim Nissanem Skylinem w Poznaniu na King of Europe ?? Bo widziałem na Łódzkich rejestracjach, ale nikogo nie było przy namiocie ;/ 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suchy-wolk Opublikowano 2 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2012 Dobra to jak z frekwencją drodzy motocykliści? Planuję się wybrać, ale jutro wyznacznikiem będzie pogoda... 0 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strozz Opublikowano 2 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2012 Niestety jutro się nie wywinę, więc beze mnie. 0 Cytuj www.motormania.com.pl Mój zecioR... http://motocykle-lodz.pl/gallery/image/565-zecior-ready/ ...tak brzmi: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grinch Opublikowano 2 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2012 Dobra to jak z frekwencją drodzy motocykliści? Planuję się wybrać, ale jutro wyznacznikiem będzie pogoda...My chcemy gdzieś jutro pojechać. Nie ma znaczenia gdzie, byle by było fajnie. Jeśli pogoda sie nie skiepsci na maja i nie będzie padało, to możemy jechać.O której jest wyjazd? Czytałem, ze ktoś z Retkinia chce jechać. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suchy-wolk Opublikowano 2 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2012 O której jest wyjazd? Czytałem, ze ktoś z Retkinia chce jechać.Ogólnie to spotykamy się na parkingu przy ul.Wycieczkowej (tzw.kaloryfer) o godzinie 9.45 0 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grinch Opublikowano 2 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2012 OK, a więc będziemy i my. Znaczy ja + plecak. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi