Skocz do zawartości

wydarzenie_FLM_Tuchola.png

Zapraszamy na Zlot Forum Łódzkich Motocyklistów  - więcej informacji tutaj.

Badanie techniczne

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hej:) Jak wyglądają Wasze przeglądy techniczne? Ja dziś robiłem swój pierwszy i zaskoczył mnie fakt, że 5 stacji diagnostycznych w ogóle odmówiło mi wykonania badania (dwie nie robiły przeglądów motocykli, natomiast 3 "nie, bo nie"). Na szczęście kolejna się zgodziła i wyglądało to tak: "Niech Pan wjedzie, niech Pan pomryga lewo prawo, stop, dobra, wszystko ok" :P Jedyną osobą dotykającą motocykla byłem ja :P

Opublikowano

W moim przypadku wygląda to tak: no, ładny, ładny. Daj dowód. Aaa, ile to on ma przebiegu? Bo muszę wpisać. No to do następnego.

Kiedyś jak pojechałem jeszcze "szadołką" na wydechach Cobra na stację diagnostyczną, facet stwierdził, że chyba mnie pojebało i żebym sp.... z tym motorem. Miałem wrócić jak wymienię wydech. Nie wróciłem :)

Opublikowano (edytowane)

W Nastapolu na Piłsudskiego

bez wjeżdżania, przed bramą do linii diagnostycznej:
Kierunek prawy, kierunek lewy, zatrąb, zahamuj, włącz światłą, dziękuje. Dalej to dłużej siedzieliśmy i czekaliśmy, aż CEPIK zakończy przegląd (bo po zmianach odlicza czas ile w teorii powinno trwać badanie - bo nie uwzględnili że motocykle to chwila moment) niż samo badania trwało.

Edytowane przez Shido (wyświetl historię edycji)
Opublikowano

Gumex na Łucji. Od lat i samochód i motocykl.

Żadnej śmiemy - sprawdzają wszystko.