Brtk Opublikowano 26 Lutego 2019 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2019 Cześć, Mój brat mieszka na chwile obecną we Francji jednak chcę w Polsce zdawać egzamin na prawo jazdy. Ponieważ tam musi zrobić niższa kategorie i dopiero A. Czy znacie szkoły, w których kurs mozna zrobić w tydzień(tylko tyle urlopu)? Czy praktykował ktoś z was taki tryb przygotowania do egzaminu? Dodam, że obecnie porusza się MT 125. Dzięki za pomoc. 0 Cytuj
Piuriel Opublikowano 26 Lutego 2019 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2019 Nie znam takich i pewnie dlatego, że nie ma takich szkół. Dolicz do tego czas oczekiwania na egzamin... Nic z tego nie będzie IMHO 0 Cytuj ...You can be better than that.. ╭∩╮〔︶︵︶〕╭∩╮
NIKT Opublikowano 26 Lutego 2019 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2019 Ja teorie i praktyke ogarnalem w 2 tyg + oczekiwanie na egzamin. Chodzilem na teorie z kat B a do mnie instruktor dodawal info dla kat A i siedzialem po 2 wyklady. Bylo to 9 lat temu..Szczerze watpie, ze uda sie Bratu w tydzien.Wysłane z mojego Luna przy użyciu Tapatalka 0 Cytuj
karwoj25 Opublikowano 27 Lutego 2019 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2019 Czekaj, czekaj fotograf, badania, PKK, jazdy + egzamin. Nie da się Nawet jakby biurokrację ogarnął w dzień, potem do wyjeżdżenia jest 20 godzin, tego nie zrobi nawet w 4 dni, bo to bez sensu. Także albo jednak Francja, albo przynajmniej 2 tygodnie urlopu przy założeniu, że zda za pierwszym razem, a to nie jest pewne 1 Cytuj GS500
Rekomendowane odpowiedzi