Skocz do zawartości

Grill 2.06.2012R :)

Macix

Rekomendowane odpowiedzi

Witajcie,Właśnie się obudziłem i nie ukrywam, ból głowy wskazuje na dobrą zabawę :)Bardzo miło spędzony wieczór w Waszym towarzystwie, Miło było poznać :DMam nadzieję, że uda się powtórzyć spotkanie jak najszybciej...Szkoda, że nie znamy tekstów piosenek, bo była szansa pośpiewać, a tak RODO musiał zawodzić sam hehe...Pozdrawiam Wszystkich Nowo Poznanych.

"Jejku jejku mówie wam jaki rejs za sobą mam " ten tekst idealnie opisuje wczorajszą impreze :biggrin: Impreza udana..jak zawsze :biggrin: kilka strat materialnych po które wlasnie musimy sie wybrac czyt. dowod osobisty,auto.telefon :biggrin: ale my wrocilysmy cale i zdrowe :biggrin: koniecznie musze sie tych szantów nauczyć :biggrin: tak więc do zobaczenia :biggrin::cheers:

Too fast to live...too young to die :smile:

Nie traktuj życia zbyt poważnie,,,, przecież nie bedzie trwało wiecznie :smile:

A propo ....Rado ta gitarrrraaaa to mega pomysl :biggrin:

LOL no ryzykowny trochę, ale rzadko się zdarza żeby Polacy po pijaku nie pośpiewali (zaraz tam po pijaku, nie dość że wróciłem i miałem telefon, portfel i majtki to jeszcze wszystko pamiętam) a już w takim miłym towarzystwie to na bank ;). W każdym razie jakby co to ja zawsze chętnie wezmę.

Rado a ile osob utalentowanych :biggrin: Donia wciaż męczyłą jeden kawałek czyt:Metalica :biggrin: to bylo mega i wielkie Wooow za talent :biggrin:

LOL no ryzykowny trochę, ale rzadko się zdarza żeby Polacy po pijaku nie pośpiewali (zaraz tam po pijaku, nie dość że wróciłem i miałem telefon, portfel i majtki to jeszcze wszystko pamiętam) a już w takim miłym towarzystwie to na bank ;). W każdym razie jakby co to ja zawsze chętnie wezmę.

a majtki swoje ?? bo czasem po dobrej imprezie w stringach ludki wracają ze śpiewem na ustach hehe

Powyższy post jedynie wyraża opinię autora w dniu dzisiejszym.W dniu jutrzejszym ani w każdym innym następującym po tym terminie dniu - nie może on służyć przeciwko autorowi. Ponadto autor zastrzega sobie prawo i możliwość zmiany poglądów bez podawania przyczyny. Przed przeczytaniem należy skontaktować się z lekarzem lub farmaceutą. Po przeczytaniu jedynie z PSYCHIATRĄ :ph34r:

Zawsze gdy zapier***am, boję się, się że z przeciwka spotkam takiego samego poje**a jak ja.

Dzięki za super Grilowanie było mega :smile: oby takich więcej :biggrin:

W Exclusive też było dobrze :biggrin: %%%%% hahaPS: Foty zapodajcie !!! Specjalnie grupowe było robione :biggrin:

Niestety tym razem TYLKO swoje (po dobrych imprezach zdarza się mieć kilka par :biggrin: )

hehe, chwalipięta http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/disgusted.gif

Powyższy post jedynie wyraża opinię autora w dniu dzisiejszym.W dniu jutrzejszym ani w każdym innym następującym po tym terminie dniu - nie może on służyć przeciwko autorowi. Ponadto autor zastrzega sobie prawo i możliwość zmiany poglądów bez podawania przyczyny. Przed przeczytaniem należy skontaktować się z lekarzem lub farmaceutą. Po przeczytaniu jedynie z PSYCHIATRĄ :ph34r:

Zawsze gdy zapier***am, boję się, się że z przeciwka spotkam takiego samego poje**a jak ja.

Drodzy koledzy i koleżanki,Dziękuję bardzo za dźwięki szklanki,choć kubki były plastikowe,i tak mam dzisiaj dość ciężką głowę..Mam tylko nadzieje że niebawem,uda się powtórzyć, tak przednią zabawę...Pozdrawiam tych co byli,i wódki się ze mną napili.. :biggrin: