Sroka Opublikowano 3 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2012 Witajcie,Właśnie się obudziłem i nie ukrywam, ból głowy wskazuje na dobrą zabawę :)Bardzo miło spędzony wieczór w Waszym towarzystwie, Miło było poznać :DMam nadzieję, że uda się powtórzyć spotkanie jak najszybciej...Szkoda, że nie znamy tekstów piosenek, bo była szansa pośpiewać, a tak RODO musiał zawodzić sam hehe...Pozdrawiam Wszystkich Nowo Poznanych. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarna_750 Opublikowano 3 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2012 "Jejku jejku mówie wam jaki rejs za sobą mam " ten tekst idealnie opisuje wczorajszą impreze Impreza udana..jak zawsze kilka strat materialnych po które wlasnie musimy sie wybrac czyt. dowod osobisty,auto.telefon ale my wrocilysmy cale i zdrowe koniecznie musze sie tych szantów nauczyć tak więc do zobaczenia 0 Cytuj Too fast to live...too young to die Nie traktuj życia zbyt poważnie,,,, przecież nie bedzie trwało wiecznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rado Opublikowano 3 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2012 Ja muszę po widelce wpaść 0 Cytuj https://www.artstation.com/rkurczewski Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarna_750 Opublikowano 3 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2012 A propo ....Rado ta gitarrrraaaa to mega pomysl 0 Cytuj Too fast to live...too young to die Nie traktuj życia zbyt poważnie,,,, przecież nie bedzie trwało wiecznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rado Opublikowano 3 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2012 LOL no ryzykowny trochę, ale rzadko się zdarza żeby Polacy po pijaku nie pośpiewali (zaraz tam po pijaku, nie dość że wróciłem i miałem telefon, portfel i majtki to jeszcze wszystko pamiętam) a już w takim miłym towarzystwie to na bank . W każdym razie jakby co to ja zawsze chętnie wezmę. 0 Cytuj https://www.artstation.com/rkurczewski Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaca Opublikowano 3 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2012 Dużo było osób? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dzejdzej Opublikowano 3 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2012 troche było przewineło sie ponad 20 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarna_750 Opublikowano 3 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2012 Rado a ile osob utalentowanych Donia wciaż męczyłą jeden kawałek czyt:Metalica to bylo mega i wielkie Wooow za talent 0 Cytuj Too fast to live...too young to die Nie traktuj życia zbyt poważnie,,,, przecież nie bedzie trwało wiecznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwutek Opublikowano 3 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2012 LOL no ryzykowny trochę, ale rzadko się zdarza żeby Polacy po pijaku nie pośpiewali (zaraz tam po pijaku, nie dość że wróciłem i miałem telefon, portfel i majtki to jeszcze wszystko pamiętam) a już w takim miłym towarzystwie to na bank . W każdym razie jakby co to ja zawsze chętnie wezmę.a majtki swoje ?? bo czasem po dobrej imprezie w stringach ludki wracają ze śpiewem na ustach hehe 0 Cytuj Powyższy post jedynie wyraża opinię autora w dniu dzisiejszym.W dniu jutrzejszym ani w każdym innym następującym po tym terminie dniu - nie może on służyć przeciwko autorowi. Ponadto autor zastrzega sobie prawo i możliwość zmiany poglądów bez podawania przyczyny. Przed przeczytaniem należy skontaktować się z lekarzem lub farmaceutą. Po przeczytaniu jedynie z PSYCHIATRĄ Zawsze gdy zapier***am, boję się, się że z przeciwka spotkam takiego samego poje**a jak ja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Psycho Opublikowano 3 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2012 Dzięki za super Grilowanie było mega oby takich więcej 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lans Opublikowano 3 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2012 Dzięki za super Grilowanie było mega oby takich więcej W Exclusive też było dobrze %%%%% hahaPS: Foty zapodajcie !!! Specjalnie grupowe było robione 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rado Opublikowano 3 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2012 a majtki swoje ??Niestety tym razem TYLKO swoje (po dobrych imprezach zdarza się mieć kilka par ) 0 Cytuj https://www.artstation.com/rkurczewski Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwutek Opublikowano 3 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2012 Niestety tym razem TYLKO swoje (po dobrych imprezach zdarza się mieć kilka par )hehe, chwalipięta http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/disgusted.gif 0 Cytuj Powyższy post jedynie wyraża opinię autora w dniu dzisiejszym.W dniu jutrzejszym ani w każdym innym następującym po tym terminie dniu - nie może on służyć przeciwko autorowi. Ponadto autor zastrzega sobie prawo i możliwość zmiany poglądów bez podawania przyczyny. Przed przeczytaniem należy skontaktować się z lekarzem lub farmaceutą. Po przeczytaniu jedynie z PSYCHIATRĄ Zawsze gdy zapier***am, boję się, się że z przeciwka spotkam takiego samego poje**a jak ja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rado Opublikowano 3 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2012 Wiesz- dobra reklama ... 0 Cytuj https://www.artstation.com/rkurczewski Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czarnulka Opublikowano 3 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2012 Drodzy koledzy i koleżanki,Dziękuję bardzo za dźwięki szklanki,choć kubki były plastikowe,i tak mam dzisiaj dość ciężką głowę..Mam tylko nadzieje że niebawem,uda się powtórzyć, tak przednią zabawę...Pozdrawiam tych co byli,i wódki się ze mną napili.. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michaels19free Opublikowano 3 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2012 widzę że bardzo fajna ekipa się kreuje na tym forum, szkoda że mieszkam troche dalej ale chętnie kiedys wpadnę pogaworzyć 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Macix Opublikowano 3 Czerwca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2012 Impreza jak najbardziej udana towarzystwo pierwsza klasa jeszcze do siebie dochodzę ale warto było 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kydy Opublikowano 3 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2012 Widze ze impreza udana, trzeba to powtórzyć ale nie wcześniej niż za 5 tygodni 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi