Luki
Witam.
Już niedługo 18.05.2019 szykuje się mój wielki dzień żenię się.
Moja wybranka jest oczywiście zapaloną motocyklistką i szaleje po torach superenduro reprezenrując Łódź.
Poznaliśmy się oczywiście na 2oo. Pierwsza randka i deszcz na trasie Stryków- Ozorkòw zmokliśmy strasznie ale adrenaliny nie szczędziłem ! Ona jako plecak żeby nie było...
Później to jej pasja czyli superenduro pochłonęła mnie. zmieniłem motocykl i za wszelką cenę chciałem jej udowodnić, że potrafię...bywało różnie...na szczęście dotrwałem cały i zdrowy i mam nadzieję, że do wesela też tak zostanie
Więc teraz trochę szczegółów: uroczystość odbędzie się w Kalonce na świeżym powietrzu. Ewelina moja wybranka pochodzi z Kalonki(okolice strykowa). Z koścoła pojedziemy na salę do Tworzyjanek około 15km, znajduje się tam nasza sala -Stary Folwark, gdzie postaramy się zorganizować ognisko na świeżym powietrzu w okolicy folwarku dla wszystkich towarzyszących nam tego dnia motocykliatów.
Szczegóły wkrótce.
Pozdrawiam i zapraszam.
Nowe info
W tym dniu będziemy zbierać wraz z Motomikołajami przybory szkolne (kredki, długopisy, mazaki i zeszyty w kratkę) dla dzieciaków z domów dziecka. A w geście podziękowań za Waszą obecność przy naszej sali weselnej w Starym Folwarku w Tworzyjankach urządzimy mały poczęstunek przy grillu
https://www.facebook.com/events/2206202046297068/ link do wydarzenia na fb.