Luki Opublikowano 19 Lutego 2019 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2019 (edytowane) Witam. Już niedługo 18.05.2019 szykuje się mój wielki dzień żenię się. Moja wybranka jest oczywiście zapaloną motocyklistką i szaleje po torach superenduro reprezenrując Łódź. Poznaliśmy się oczywiście na 2oo. Pierwsza randka i deszcz na trasie Stryków- Ozorkòw zmokliśmy strasznie ale adrenaliny nie szczędziłem ! Ona jako plecak żeby nie było... Później to jej pasja czyli superenduro pochłonęła mnie. zmieniłem motocykl i za wszelką cenę chciałem jej udowodnić, że potrafię...bywało różnie...na szczęście dotrwałem cały i zdrowy i mam nadzieję, że do wesela też tak zostanie Więc teraz trochę szczegółów: uroczystość odbędzie się w Kalonce na świeżym powietrzu. Ewelina moja wybranka pochodzi z Kalonki(okolice strykowa). Z koścoła pojedziemy na salę do Tworzyjanek około 15km, znajduje się tam nasza sala -Stary Folwark, gdzie postaramy się zorganizować ognisko na świeżym powietrzu w okolicy folwarku dla wszystkich towarzyszących nam tego dnia motocykliatów. Szczegóły wkrótce. Pozdrawiam i zapraszam. Nowe info W tym dniu będziemy zbierać wraz z Motomikołajami przybory szkolne (kredki, długopisy, mazaki i zeszyty w kratkę) dla dzieciaków z domów dziecka. A w geście podziękowań za Waszą obecność przy naszej sali weselnej w Starym Folwarku w Tworzyjankach urządzimy mały poczęstunek przy grillu https://www.facebook.com/events/2206202046297068/ link do wydarzenia na fb. Edytowane 16 Marca 2019 przez Luki (wyświetl historię edycji) 4 Cytuj
FOTOTOM Opublikowano 19 Lutego 2019 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2019 Postaram się być. I myślę że z KM EBeeRów też ekipa się jakaś pokaże. Wysłane z mojego SM-N910C przy użyciu Tapatalka 0 Cytuj Zawsze bezpiecznie. Zawsze z głową.
Radsoon Opublikowano 19 Lutego 2019 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2019 Witam ! Mam nadzieję się stawić, pierwsza obstawa by to była z mojej strony ! 0 Cytuj
NIKT Opublikowano 19 Lutego 2019 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2019 Taktyczna kropka do obserwacji posta --> • 0 Cytuj
eramus Opublikowano 20 Lutego 2019 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2019 11 godzin temu, NIKT napisał: Taktyczna kropka do obserwacji posta --> • W prawym górnym rogu masz "obserwuj" 1 Cytuj " Lepiej 30 minut później niż 30 lat za wcześnie "
NIKT Opublikowano 20 Lutego 2019 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2019 Na Tapatalku wole sobie wejsc w zakladke "watki, w ktorych pisales" xDBo nie chce mi sie subskrybowac aby nie dostawac maila i komunikatu ze ktos cos napisal. Wysłane z mojego Luna przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj
kosmaty Opublikowano 20 Lutego 2019 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2019 @Luki będę 0 Cytuj https://www.hondapark.pl/pl/motocykle.html
Marttino Opublikowano 24 Lutego 2019 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2019 Dnia 19.02.2019 o 17:45, Luki napisał: Witam. Już niedługo 18.05.2018 szykuje się mój wielki dzień żenię się. Moja wybranka jest oczywiście zapaloną motocyklistką i szaleje po torach superenduro reprezenrując Łódź. Poznaliśmy się oczywiście na 2oo. Pierwsza randka i deszcz na trasie Stryków- Ozorkòw zmokliśmy strasznie ale adrenaliny nie szczędziłem ! Ona jako plecak żeby nie było... Później to jej pasja czyli superenduro pochłonęła mnie. zmieniłem motocykl i za wszelką cenę chciałem jej udowodnić, że potrafię...bywało różnie...na szczęście dotrwałem cały i zdrowy i mam nadzieję, że do wesela też tak zostanie Więc teraz trochę szczegółów: uroczystość odbędzie się w Kalonce na świeżym powietrzu. Ewelina moja wybranka pochodzi z Kalonki(okolice strykowa). Z koścoła pojedziemy na salę do Tworzyjanek około 15km, znajduje się tam nasza sala -Stary Folwark, gdzie postaramy się zorganizować ognisko na świeżym powietrzu w okolicy folwarku dla wszystkich towarzyszących nam tego dnia motocykliatów. Szczegóły wkrótce. Pozdrawiam i zapraszam. Jak koledzy chcecie cofnąć się w czasie 😁 0 Cytuj
Luki Opublikowano 15 Marca 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2019 W tym dniu będziemy zbierać wraz z Motomikołajami przybory szkolne (kredki, długopisy, mazaki i zeszyty w kratkę) dla dzieciaków z domów dziecka. A w geście podziękowań za Waszą obecność przy naszej sali weselnej w Starym Folwarku w Tworzyjankach urządzimy mały poczęstunek przy grillu 1 Cytuj
chylon Opublikowano 15 Marca 2019 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2019 Luki postaram się być. Wysłane z mojego SM-G955F przy użyciu Tapatalka 0 Cytuj Auto Szkoła - Girls School - Łódź - Nauka jazdy dla kobiet biuro@girlsschool.pl tel.: 666-033-039
AgaJaga Opublikowano 3 Maja 2019 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2019 Małymi kroczkami zboża się ten wielki dzień 😀 0 Cytuj
AgaJaga Opublikowano 13 Maja 2019 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2019 To już już w tą sobotę oby pogoda dopisała 0 Cytuj
Shido Opublikowano 13 Maja 2019 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2019 Jakieś info na temat godziny? Miejsca zbiórki? Bo wydarzenie na Facebooku (po linku) niedostępne? 0 Cytuj
tomahouk Opublikowano 13 Maja 2019 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2019 2 minuty temu, Shido napisał: Jakieś info na temat godziny? Miejsca zbiórki? Bo wydarzenie na Facebooku (po linku) niedostępne? Odbyło się w tamtym roku to niedostępne HAHAHA 0 Cytuj
Luki Opublikowano 14 Maja 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2019 (edytowane) Upd Mapka dojazdu do domu Eweliny. I od niej z domu do kościoła w Kalonce. Proponuje miejsce spotkania sklep w kalonce. Jest tam plac. Z pod domu chcemy wyjechać około 15.20. Kolejna mapka to trasa na salę weselną gdzie bedzie wyznaczone miejsce dla motocyklistów i grill. Pozdrawiamy i trzymamy kciuki za pogode. Trasa.na salę Wydarzenie na FB jest prywatne dlatego sie nie wyswietla. Piszcie do mnie to bede zapraszał. Osobą którą prosiłem o prowadzenie grupy jest Lans od nas z forum, jezdzi na zielonej zx10r w razie trudnosci mozna sie do niego podłączyć. Trasa do domu Eweliny Edytowane 14 Maja 2019 przez Luki Dodatkowe informacje (wyświetl historię edycji) 1 Cytuj
Luki Opublikowano 20 Maja 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2019 Dziekujmy wszystkim bylo super!!! 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi