Luki Opublikowano 19 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2019 (edytowane) Witam. Już niedługo 18.05.2019 szykuje się mój wielki dzień żenię się. Moja wybranka jest oczywiście zapaloną motocyklistką i szaleje po torach superenduro reprezenrując Łódź. Poznaliśmy się oczywiście na 2oo. Pierwsza randka i deszcz na trasie Stryków- Ozorkòw zmokliśmy strasznie ale adrenaliny nie szczędziłem ! Ona jako plecak żeby nie było... Później to jej pasja czyli superenduro pochłonęła mnie. zmieniłem motocykl i za wszelką cenę chciałem jej udowodnić, że potrafię...bywało różnie...na szczęście dotrwałem cały i zdrowy i mam nadzieję, że do wesela też tak zostanie Więc teraz trochę szczegółów: uroczystość odbędzie się w Kalonce na świeżym powietrzu. Ewelina moja wybranka pochodzi z Kalonki(okolice strykowa). Z koścoła pojedziemy na salę do Tworzyjanek około 15km, znajduje się tam nasza sala -Stary Folwark, gdzie postaramy się zorganizować ognisko na świeżym powietrzu w okolicy folwarku dla wszystkich towarzyszących nam tego dnia motocykliatów. Szczegóły wkrótce. Pozdrawiam i zapraszam. Nowe info W tym dniu będziemy zbierać wraz z Motomikołajami przybory szkolne (kredki, długopisy, mazaki i zeszyty w kratkę) dla dzieciaków z domów dziecka. A w geście podziękowań za Waszą obecność przy naszej sali weselnej w Starym Folwarku w Tworzyjankach urządzimy mały poczęstunek przy grillu https://www.facebook.com/events/2206202046297068/ link do wydarzenia na fb. Edytowane 16 Marca 2019 przez Luki (wyświetl historię edycji) 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FOTOTOM Opublikowano 19 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2019 Postaram się być. I myślę że z KM EBeeRów też ekipa się jakaś pokaże. Wysłane z mojego SM-N910C przy użyciu Tapatalka 0 Cytuj Zawsze bezpiecznie. Zawsze z głową. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radsoon Opublikowano 19 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2019 Witam ! Mam nadzieję się stawić, pierwsza obstawa by to była z mojej strony ! 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NIKT Opublikowano 19 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2019 Taktyczna kropka do obserwacji posta --> • 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eramus Opublikowano 20 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2019 11 godzin temu, NIKT napisał: Taktyczna kropka do obserwacji posta --> • W prawym górnym rogu masz "obserwuj" 1 Cytuj " Lepiej 30 minut później niż 30 lat za wcześnie " Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NIKT Opublikowano 20 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2019 Na Tapatalku wole sobie wejsc w zakladke "watki, w ktorych pisales" xDBo nie chce mi sie subskrybowac aby nie dostawac maila i komunikatu ze ktos cos napisal. Wysłane z mojego Luna przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kosmaty Opublikowano 20 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2019 @Luki będę 0 Cytuj https://www.hondapark.pl/pl/motocykle.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luki Opublikowano 22 Lutego 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2019 Dzięki wszystkim 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marttino Opublikowano 24 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2019 Dnia 19.02.2019 o 17:45, Luki napisał: Witam. Już niedługo 18.05.2018 szykuje się mój wielki dzień żenię się. Moja wybranka jest oczywiście zapaloną motocyklistką i szaleje po torach superenduro reprezenrując Łódź. Poznaliśmy się oczywiście na 2oo. Pierwsza randka i deszcz na trasie Stryków- Ozorkòw zmokliśmy strasznie ale adrenaliny nie szczędziłem ! Ona jako plecak żeby nie było... Później to jej pasja czyli superenduro pochłonęła mnie. zmieniłem motocykl i za wszelką cenę chciałem jej udowodnić, że potrafię...bywało różnie...na szczęście dotrwałem cały i zdrowy i mam nadzieję, że do wesela też tak zostanie Więc teraz trochę szczegółów: uroczystość odbędzie się w Kalonce na świeżym powietrzu. Ewelina moja wybranka pochodzi z Kalonki(okolice strykowa). Z koścoła pojedziemy na salę do Tworzyjanek około 15km, znajduje się tam nasza sala -Stary Folwark, gdzie postaramy się zorganizować ognisko na świeżym powietrzu w okolicy folwarku dla wszystkich towarzyszących nam tego dnia motocykliatów. Szczegóły wkrótce. Pozdrawiam i zapraszam. Jak koledzy chcecie cofnąć się w czasie 😁 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luki Opublikowano 24 Lutego 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2019 Dzięki poprawione 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luki Opublikowano 15 Marca 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2019 W tym dniu będziemy zbierać wraz z Motomikołajami przybory szkolne (kredki, długopisy, mazaki i zeszyty w kratkę) dla dzieciaków z domów dziecka. A w geście podziękowań za Waszą obecność przy naszej sali weselnej w Starym Folwarku w Tworzyjankach urządzimy mały poczęstunek przy grillu 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chylon Opublikowano 15 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2019 Luki postaram się być. Wysłane z mojego SM-G955F przy użyciu Tapatalka 0 Cytuj Auto Szkoła - Girls School - Łódź - Nauka jazdy dla kobiet biuro@girlsschool.pl tel.: 666-033-039 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luki Opublikowano 17 Marca 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2019 Dzieki 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AgaJaga Opublikowano 3 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2019 Małymi kroczkami zboża się ten wielki dzień 😀 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AgaJaga Opublikowano 13 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2019 To już już w tą sobotę oby pogoda dopisała 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shido Opublikowano 13 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2019 Jakieś info na temat godziny? Miejsca zbiórki? Bo wydarzenie na Facebooku (po linku) niedostępne? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomahouk Opublikowano 13 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2019 2 minuty temu, Shido napisał: Jakieś info na temat godziny? Miejsca zbiórki? Bo wydarzenie na Facebooku (po linku) niedostępne? Odbyło się w tamtym roku to niedostępne HAHAHA 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luki Opublikowano 14 Maja 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2019 (edytowane) Upd Mapka dojazdu do domu Eweliny. I od niej z domu do kościoła w Kalonce. Proponuje miejsce spotkania sklep w kalonce. Jest tam plac. Z pod domu chcemy wyjechać około 15.20. Kolejna mapka to trasa na salę weselną gdzie bedzie wyznaczone miejsce dla motocyklistów i grill. Pozdrawiamy i trzymamy kciuki za pogode. Trasa.na salę Wydarzenie na FB jest prywatne dlatego sie nie wyswietla. Piszcie do mnie to bede zapraszał. Osobą którą prosiłem o prowadzenie grupy jest Lans od nas z forum, jezdzi na zielonej zx10r w razie trudnosci mozna sie do niego podłączyć. Trasa do domu Eweliny Edytowane 14 Maja 2019 przez Luki Dodatkowe informacje (wyświetl historię edycji) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luki Opublikowano 20 Maja 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2019 Dziekujmy wszystkim bylo super!!! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi