Bogdan Opublikowano 17 Lutego 2019 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2019 (edytowane) Hej jak w temacie, poszukuje wszelkich opini pozytywnych i negatywnych na temat ww sprzętu konkretnie rocznik 2011. delikatna zmiana do Tuono jestem za duzy, wiec moze wersja z owiewkami Edytowane 17 Lutego 2019 przez Bogdan (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj
Piuriel Opublikowano 17 Lutego 2019 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2019 Dobry sprzęt. Chyba Mateusz z @MOTORWINGS coś takiego ma. Pisz do niego. 0 Cytuj ...You can be better than that.. ╭∩╮〔︶︵︶〕╭∩╮
fuckout2 Opublikowano 17 Lutego 2019 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2019 Idealnie się wcelowałem ,bo przez długi okres czasu się nie logowałem Miałem taki sprzęt całkiem niedawno ,bo jeszcze w zeszłym sezonie APRC z 2k12 . Jak masz fb to napisz na priv , dodam Cię do mojej grupy odnośnie rsv4 , ponad 300 osób ,a informacji tyle ,że nie chce mi się nawet przepisywać . Na tej grupie znajdziesz odpowiedzi na wszystkie twoje pytania 0 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi