adieepl Opublikowano 15 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2019 Hej, Orientuje się ktoś czy jest jakiś zadaszone miejsce parkingowe na teo okolice pasjonistów, rojna? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gary Opublikowano 16 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2019 Cześć, wyszukiwarka na tym forum działa bardzo dobrze, polecam! Zadaszony to tylko koło przychodni: Medycyna Grabieniec ale dopiero pod koniec marca zdecydują czy wpuszczą motocykle. 155pln/miejsce samochode. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adieepl Opublikowano 16 Lutego 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2019 Właśnie miałem tam podejść się dowiedzieć mam 5min od domu, będziesz tam szukał miejsca może byśmy wzięli na pół?Wysłane z mojego ANE-LX1 przy użyciu Tapatalka 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość MADams Opublikowano 16 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2019 (edytowane) Witam a czy ktoś ma może jedno miejsce w garażach na Judyma, Klaretynska ? Edytowane 16 Lutego 2019 przez MADams (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gary Opublikowano 16 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2019 6 godzin temu, adieepl napisał: Właśnie miałem tam podejść się dowiedzieć mam 5min od domu, będziesz tam szukał miejsca może byśmy wzięli na pół? Wysłane z mojego ANE-LX1 przy użyciu Tapatalka Stoje tam od 7miu sezonów. Póki co - mam jednego chętnego. Jeśli coś się zmieni to dam znać. Powodzenia. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adieepl Opublikowano 16 Lutego 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2019 Ogólnie dobrze tam jest, zadowolony? Miejsca wolne jakieś się znajdą ?Wysłane z mojego ANE-LX1 przy użyciu Tapatalka 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adieepl Opublikowano 19 Lutego 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2019 Byłem pytałem się są 3 wolne wiaty jeszcze 155zł miesiąc, można na dwa motocykle. Chętny by był ktoś wsiąść na pół lub może ktoś już ma i szuka lokatora?Wysłane z mojego ANE-LX1 przy użyciu Tapatalka 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adieepl Opublikowano 19 Lutego 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2019 Przy medycyna grabieniec.Wysłane z mojego ANE-LX1 przy użyciu Tapatalka 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniek28 Opublikowano 19 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2019 5 godzin temu, adieepl napisał: Przy medycyna grabieniec. Wysłane z mojego ANE-LX1 przy użyciu Tapatalka Siemka, ja byłbym chętny.Odezwij się do mnie( na profilu znajdziesz nr.Tel). 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nathan_Prescott Opublikowano 20 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2019 (edytowane) Jeżeli nadal ktoś byłby chętny na wspólne wynajęcie miejsca na parkingu przy ulicy Grabieniec, to proszę o kontakt! Edytowane 2 Kwietnia 2019 przez Nathan_Prescott (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adieepl Opublikowano 12 Kwietnia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2019 ma ktoś miejsce na grabieńcu pod wiata wolne ?? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gary Opublikowano 12 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2019 a czy kolegi @Nathan_Prescott pytałeś? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adieepl Opublikowano 12 Kwietnia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2019 tak ;/ 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nathan_Prescott Opublikowano 12 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2019 Gdyby ktoś był zainteresowany, załączam nowy regulamin parkingu przy medycynie grabieniec... Szczególnie ważny jest dla nas §1, pkt. 1, ppkt a. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adieepl Opublikowano 12 Kwietnia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2019 mi by pasowało w swojej fz6s2 posiadam stopkę centralną 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gary Opublikowano 12 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2019 (edytowane) No akurat kosa o niebo lepsza niż centralka (jeśli chodzi o stabilność). Ten nowy zapis w regulaminie (pomijam już sam "królewski" charakter tego obwieszczenia), wynika z tego, że podczas jesiennych wichur przewrócił się komuś na parkingu skuter. Skuterek lekki, przykryty był tylko w górnej połowie, wiało jak cholera, stał na centralce i się przewrócił. Nic się nie stało ale już ci którzy motocyklistów nie chcą zasiali odpowiednią panikę. Jak pisałem kilka postów wyżej... to mój chyba ósmy sezon na tym parkingu. Jest najlepszy w okolicy. Mamy w zarządzie przeciwników (motocykli). Zachowujmy się jak należy, stabilnie parkujmy sprzęt i będzie dobrze. @adieepl, na jednym miejscu widziałem dziś samotne moto (chyba duży bandzior), podejdź może i podpytaj o nr. do kierowcy. W zeszłym roku stał z nim chyba jakiś endurak, może w tym sezonie jest sam Edytowane 12 Kwietnia 2019 przez gary (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adieepl Opublikowano 12 Kwietnia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2019 BYłem dwa razy juz i trafiłem na tego samego "parkingowego" dziadka który nic nie wie hehe nie chciał mi podać nr do szefa. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi